Title of a News Article

Soylu:"Başlarını ezeceğiz"

Soylu:"Başlarını ezeceğiz"
banner206
 Bakan Soylu: 'Terör neredeyse başını ezeceğiz'İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "ABDdiyecek ki 'Afrin'e girme.' Girdik ne oldu? Kim ne derse desin hükümetimizin kararlılığı, Cumhurbaşkanımızın talimatı, terör neredeyse başını ezeceğiz. Milletimizi bu beladan kurtaracağız." dedi.Soylu, Ankara'nın Altındağ ilçesindeki AK Parti Karapürçek Seçim  İrtibat Bürosu'nun açılışına katıldı.
Terör örgütleriyle mücadelenin devam ettiğini belirten Soylu, "FETÖ  ile mücadele ediyor muyuz? Siz 31 Mart'tan sonra onlara neler yapacağımızı bir  görün." ifadelerini kullandı.
300 yıldır gerileme döneminde olan Türkiye'nin, 21'inci asrın başından  itibaren yükselme dönemine geçtiğini, Türkiye'nin 300 yıl içinde  ne kadar  yükselmek istese hep başına vurulduğunu ifade eden Soylu, şunları söyledi:

"İstiklal mücadelemizi kazandık, güzel Cumhuriyetimizi kurduk. Bu  ülkede birlik, beraberlik, kardeşlik içinde yaşamaya çalıştık. Bilmenizi  istiyorum ki hep kursağımızda bırakmaya çalıştılar. Şimdi 21'inci asrın  başlangıcından itibaren bir yükselme dönemi içerisindeyiz. Bunu kursağımızda  bırakmalarına izin vermeyin. Bugün terörle mücadele ediyoruz. PKK'nın şah  damarını kestik. Bilmenizi istiyorum belini kırdık. Sadece burada değil.

ABD diyecek ki 'Afrin'e girme.' Girdik ne oldu? Kim ne derse desin  hükümetimizin kararlılığı, Cumhurbaşkanımızın talimatı, terör neredeyse başını  ezeceğiz. Milletimizi bu beladan kurtaracağız. Bakın DEAŞ ile PYD anlaşmış  durumda. 100 esiri bırakma karşılığında DEAŞ, Türkiye'ye bomba geçiriyor,  PKK/PYD'de veriyor. Deyrizor'da petrolde anlaşıyorlar. ABD de DEAŞ'ı da PYD'yi de  PKK'yı da kuruyor."

Uyuşturucuyla mücadelenin sürdüğüne dikkati çeken Soylu, "Bir haftaya  kadar parklarda da öyle bir tane serkeş, öyle sarhoş, öyle milletimi rahatsız  edecek bir tane adam bulamayacaksınız." diye konuştu.

Konuşmanın ardından seçim irtibat bürosunun açılışı için toplanan  vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Soylu, hatıra fotoğrafı çektirdi.


Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2019, 22:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142