Title of a News Article

Suruç olayında bir kişi daha hayatını kaybetti

.

Suruç olayında bir kişi daha hayatını kaybetti
banner206
Suruç olaylarında Şenyaşar kardeşlerin Babaları Esved Şenyaşar öldü. Dün Suruç Belediye Başkanlığı arkasında ki pasajda yaşanan olayda ölü sayısı arttı.
POLİS MÜDAHALE ETTİ
Adli Tıp Kurumu Gaziantep Şubesi morgundan alınan Celal (38) ve Adil (33) Şenyaşar kardeşlerin cenazeleri, Suruç ilçesine getirildi. Cenazelerin ilçeye getirilişi sırasında mezarlık çevresinde çok sayıda HDP'li toplandı.

Bu sırada zırhlı polis araçlarına taş atan gruba, biber gazı ve tazyikli suyla müdahale edildi. Olayların yatışmasının ardından Şenyaşar kardeşlerin cenazeleri toprağa verildi.

ÖLÜ SAYISI 4'E YÜKSELDİ
Öte yandan, olayda ölenlerin sayısı 4'e yükseldi. Olayın ardından ambulansla Gaziantep'teki 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Esved Şenyaşar (54) kurtarılamadı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde dün AK Parti'lilere yönelik silahlı saldırı sonucu çıkan olayda AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi Mehmet Yıldız ile Celal ve Adil Şenyaşar ölmüş, 9 kişi yaralanmıştı. Mehmet Yıldız'ın cenazesi ilçede bugün öğle vakti düzenlenen törenin ardından toprağa verilmişti.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2018, 22:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
vicdan
vicdan - 6 yıl Önce

Lütfen gerçekleri gizlemeyelim. ölen dört kişiden üçü akpartililer tarafından öldürüldü.ikisi hastanede tedavi sırasında öldürüldü.

Afatsum
Afatsum - 6 yıl Önce

Allahin azabi uzerinde olsun siz kimsiniz oraya giden insanlari sokmamaya calisiyorsunuz

Allah'tan kork.
Allah'tan kork. - 6 yıl Önce

Saldırıyı niye çarpıtarak üstünü örtmeye çalışıyorsunuz.Herşeyi Allah görüyor,herkes hesabını Ahirette verecek....Valilik açıklaması diye bir haber yaptınız, sizden biraz umutlanmıştım ama sonradan o haberi kaldırdınız(talimatla mı acaba).

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142