Title of a News Article

Suruç'ta değişim devam ediyor.. (video)

Suruç Kaymakamı Belediye Başkan Vekili Tarık Açıkgöz, ilçede belediyenin yapmış olduğu altyapı, üst yapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 Açıkgöz, Aydın Mahallesi, Saray Altın Mahallesi ve Yenişehir mahallerinde aralıksız olarak devam eden kilit parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. İşçilerle sohbet eden Açıkgöz, incelemeleri sırasında parke taşlarını alarak çalışmalara katkıda bulundu. Açıkgöz daha sonra ilçe merkezinde ve köylerde devam eden yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Binatlı Köyü ve Üç mezrası, Saygın köyü ve Boztepe köy yollarının yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Açıkgöz'e Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Han Özdemir, Fen işleri Müdürü Haşim Polat Belediye şantiye şefi Feridun Zamur ve diğer yetkililer eşlik etti. Daha sonra ilçede yapımı tamamlanan 11 adet park ve bahçelerde incelemelerinde bulunan Açıkgöz, oyun alanında bulunan çocuklarla sohbet etti. Yakından ilgilenerek çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıttı.

Günboyu belediyenin yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceleyen yetkililerdeb bilgi alan Açıkgöz, "Devletimizin tüm  imkanlarını bugüne kadar alt yapı üst yapı çevre düzenlemesi ve yol yapım çalışmalarında yoksun güzide ilçemiz Suruç'a aktarmak için hizmet etmek için ekiplerimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda bugün kilitli parke taşı ve yol yapım çalışmalarını yerinde inceledik. Şimdiye kadar 89 bin metrekare kilitli parke taşı çalışması yapıldı toplamında 389 bin metre alanı kilitli parke taşı ile döşeyeceğiz. Bununla beraber ilçe merkezi ve köylerde yol yapım çalışmalarımız devam ediyor.

Şimdiye kadar bir çok bölgenin stabilize saygın bin atlı boztepe ve mezralarında yaklaşık 2500 ton freze mazeme sererek dolgu tavsiyesi yapıldı. Çalışmalarımız son hızımızla devam edecek tek hedefimiz Suruç'ta her anlamda hizmet yapılmamış yer kalmayacak" dedi.



Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2018, 15:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
SİVEREKLİ
SİVEREKLİ - 6 yıl Önce

suruçta tefeci yıldızlar varken orası kalkınamaz

SIRADAKİ HABER

banner195