Title of a News Article

Suruç'un Kaderi Değişiyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Suruç'ta gerek ilçe merkezinde gerekse kırsal bölgelerde ekip ve personeli ile kavurucu sıcaklıklara rağmen özverili çalışmalarını sürdürüyor. İlçe halkını sevindiren çalışmalarla Suruç, her geçen gün bir adım daha gelişiyor.

Suruç'un Kaderi Değişiyor
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Suruç'ta ‘Prestij Cadde Uygulaması’ kapsamında altyapısını sil baştan yenilediği Mürşitpınar Caddesini ve çevresindeki ara sokakları sıcak asfaltla buluşturdu. TEDAŞ ve yüklenici firmadan kaynaklanan sorunlardan dolayı altyapı hizmetlerinin belirlenen sürede tamamlanamaması nedeniyle geciken asfaltlama çalışmaları ilçede titizlikle sürdürülüyor. Mürşitpınar Caddesi öncesinde Hürriyet Mahallesinde Kılıç, Değirmen ve diğer sokaklarda sıcak asfalt hizmeti sunan Büyükşehir Belediyesi’ne bölge esnafı ve mahalle sakinleri teşekkür etti. Suruçluların sınır köyleriyle bağlantılarını sağlayan, ilçenin en işlek caddesi olan Mürşitpınar Caddesinin asfaltlanmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine minnettarlık duyan Suruçlular, “Yolumuzun durumu yıllardır içler acısıydı. Büyükşehir Belediyesi yolumuza el attı ve caddemizi asfaltladı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

HASTANE YOLLARI ASFALTA HAZIRLANIYOR

Büyükşehir Belediyesi Ekipleri, Suruç’ta önümüzdeki günlerde hizmete açılacak olan İlçe Devlet Hastanesi ve Spor Kompleksi yollarını açılış öncesi asfaltla hazırlıyor.
Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Asfalt Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hummalı bir şekilde sürdürdüğü çalışmalar kapsamında hastane çevresindeki yollar terasman kot seviyesine getirilirken önümüzdeki günlerde sıcak asfaltla buluşturulacak.

SURUÇ KIRSALINA EN İYİ HİZMET

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, Suruç kırsalında bu yıl için hedeflediği 140 kilometre 1. kat ve 2. kat sathi asfalt kaplama işlemlerine devam ediyor.
İlçe kırsalında Zeyrek, Bellik, Yegen, Eskiören, Karıncalı, Gözlükaya, Taban, Hacılı, Bitkili, Kalkanlı, Dumlukuyu, Ölçektepe, Bostancılar, Kızılhöyük, Yolboyu kırsal mahallelerinde yolların asfalt serimi tamamlanırken, planlama dahilinde olan Yalınca, Uysallı, Akkapı, Yatırttepe, Küçükova, Gömmekuyu, Balaban, Çagla, Örgütlü, İzci, Köseveli, Taşlıkuyu, Yaylatepe, Çaykara, Kurutepe, Külekli, Tokaçlı, Aligör, Doganbey, Sergen, Zeytindagı, Karacaören, Yağışlı, Harmanalan kırsal mahalleleri için de çalışmalar başlatıldı. (URFASTAR)

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2017, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195