Title of a News Article

ŞUSKİ, Urfa'nın 13 ilçesinde

ŞUSKİ birimleri, Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde 'ALO 153' hizmet numarası ile yaşanan sıkıntılara anında çözüm üretiyor.

ŞUSKİ, Urfa'nın 13 ilçesinde
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ŞUSKİ), 3 bin kırsal yerleşim bölgesinin yer aldığı Şanlıurfa'da kuruma iletilen her türlü şikayeti anında değerlendirerek, sorunlara çözüm üretiyor.

Yüzölçümü bakımından Türkiye'nin 7'nci ili olan Şanlıurfa'da vatandaşların olası bir mağduriyet yaşamaması için vardiyalı bir şekilde ekiplerini organize eden ŞUSKİ, kuruma gelen her türlü şikayeti rapor ederek vatandaşlara hizmet sunuyor.

Akçakale'den Siverek'in Karacadağ bölgesine, Ceylanpınar'dan Birecik'in Gaziantep sınırına kadar geniş bir coğrafyaya hizmet sunan ŞUSKİ, geçmiş yıllardan kalan eskimiş altyapı malzemelerinin oluşturduğu sıkıntıları revize etmeye çalışırken, olası sorunlara da ekipleriyle müdahale ediyor.

6 AYDA 50 BİN METRE İÇME SUYU HATTI DÖŞENDİ

Kentleşmeyle birlikte mevcut ihtiyacı karşılamak için içme suyu hattı, ŞUSKİ tarafından gerçekleştirilen çalışmayla iyileştiriliyor. ŞUSKİ Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce 2016 yılının ilk 6 ayında 50 bin metre içme suyu hat döşemesi tamamlandı. Çalışmaların yıl sonuna kadar yoğun bir şekilde devam edilmesi hedefleniyor.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ, BİZZAT TAKİP EDİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ŞUSKİ'de de gelen öneri ve şikayetlerin geri dönüşümünü ve vatandaş memnuniyetini yakından takip ediyor. Geçmiş yıllardan gelen ve altyapıda yaşanan sıkıntıları iyi bilen Başkan Nihat Çiftçi, özellikle kırsal yerleşim birimlerindeki sorunlara mümkün olduğu kadar kısa bir sürede müdahale edilmesini istiyor. Başkan Çiftçi'nin bu tutumu vatandaşlarca da takdirle karşılanıyor. 


















Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195