Title of a News Article

ŞUTSO'DAN ORTAK AÇIKLAMA...

.

ŞUTSO'DAN ORTAK AÇIKLAMA...
banner206
 BAŞKAN ERTEKİN, KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı E.Sabri Ertekin, Kurban Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan E. Sabri Ertekin mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘‘Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının doruğa ulaştığı dini bayramlarımızdan olan mübarek Kurban Bayramı`na bir kez daha ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Ülkemizde, son günlerde yaşanan acılarının yol açtığı yaraları sarmak ve birlik ve beraberlik içinde milletçe kenetlenmek için bu özel günlerin bir vesile olması hepimizin ortak dileğidir.

Bu duygu ve düşüncelerle bütün Şanlıurfalı hemşerilerimizin, Sanayicilerimizin, işadamlarımızın ve üyelerimizin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutlar, hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmeyi dileriz” dedi.

 MECLİS BAŞKANI İLETMİŞ,  KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) Meclis Başkanı İbrahim İletmiş,  Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

 Meclis Başkanı İbrahim İletmiş,  mesajında şu ifadelere yer verdi; ‘‘Bayramlar, iyilik ve güzelliklerin harmanlandığı, sevinç ve mutlulukların paylaşıldığı, dostluk ilişkilerinin şekillendiği ve millet olma şuurumuzun, kuvvetlendiği müstesna günlerdir. Bozulmak istenilen birliğimizin, beraberliğimizin yeniden tesis edilmesi ile gönüller arasında sevginin, muhabbetin ve kardeşlik duygularının yeniden yeşermesini temenni ettiğimiz bu günlerde Kurban Bayramı’nın bir fırsat olacağına inanıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle Mübarek Kurban Bayramının, milletimize, ülkemize ve İslam Âlemi’ne hayırlar getirmesini, sevgi, saygı, yardımlaşma ve paylaşma ortamının daha da gelişmesine vesile olmasını diler, tüm hemşerilerimizin Kurban Bayramını kutlarız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2015, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195