Title of a News Article

Tazeoğlu Şanlıurfalı Okurlarıyla Buluştu

.

Tazeoğlu Şanlıurfalı Okurlarıyla Buluştu
banner206

 Ünlü Yazar-Şair Kahraman Tazeoğlu, Şanlıurfalı okurlarıyla bir alışveriş merkezinde buluştu.

Edebiyat dünyasının sevilen yazarları arasında yer alan, her kitabıyla en çok satanlar listesine giren Kahraman Tazeoğlu, Şanlıurfalı okurlarına son kitabı İki Söz'ü imzaladı. Mütevazı kişiliği ile kendisinden imza almak için gelen tüm okurları ile yakından ilgilenen, onlarla sohbet eden, birlikte fotoğraf çektiren Tazeoğlu, sevenlerinin gönlünde bir kez daha yer edindi.

Her insanın yaşayabildiği ancak anlatamadıklarını kaleme alarak onlara adeta tercüman olan Tazeoğlu, yayınlandığı günden itibaren büyük ilgi gören son kitabı İki Söz'ün satış rekorlarına gitmesinin kendisi için sürpriz olmadığını söyledi. Her kitabını ayrı bir heyecanla okurlarına sunduğunu anlatan Tazeoğlu, sırada daha önce evine giren hırsız tarafından çalınan Bukre'nin olduğunu söyledi. Okurlarına Bukre 2 'nin müjdesini veren Kahraman Tazeoğlu, çalışmalarına başladığını söyledi.Ünlü şair ve yazar, "Seni asla unutmayacağım diyenler var ya. En unutkan onlar çıktı" sözleriyle özetlediği son kitabının arka kapağında özetle şu ifadelere yer veriyor:

"Aşkta özgürce uçabilmesi için sedeften kanatlar taktım ona. Ama o, benim verdiğim kanatlarla benden gitti. Düşünüyorum da kanat takmak yerine gitmesin diye bir ağaç gibi kökleriyle bağlasa mıydım kendime. Ama ne fayda, gitmeyecek olan kanadı olsa da kalır. Gidecek olana zincir vursan da kanatlanır. O şimdi ne mi yapıyor. Benden sakladığı ellerini başkalarına uzatıyor. Benimse ellerim buz tutarken kalbim cayır cayır yanıyor. Peki sonunda ne mi oldu, ben onun için zaman kaybı, o benim için aşk ayıbı." 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195