Title of a News Article

Üç konu ele alındı...

.

Üç konu ele alındı...
banner206
Şanlıurfa'nın en büyük sorunu olarak gösterilen Enerji sorunu bir kez daha Bakanlık düzeyinde masaya yatırıldı. 
Özelleştirildikten sonra Şanlıurfa’da büyük sorun oluşturan Dicle Elektrik Dağıtım şirketi sürekli Siyasi iktidarı zor durumda bırakmaya çalıştı. Çiftçilere uyguladığı enerji kesintileri ile halkın sokaklara döken ve TBMM'de bile muhalefetin Gündem maddesi haline gelen Şanlıurfa da ki enerji sorunu bir türlü bitmek bilmedi. 
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in yakından takip ettiği ve bu konuda defalarca çözüm aradığı Şanlıurfa’da ki enerji sorunu bu kez Çiftçilerin desteklemelerine uygulanan bloke oldu. 
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri İbrahim Halil Yıldız, Mehmet Ali Cevheri ile Ahmet Fakıbaba bugün sorunun birinci derecede ki muhatabıyla bir araya geldiler. 
Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Ibrahim Yıldız görüşmenin detaylarını Urfastar Gazetesine açıkladı. Milletvekili Yıldız " Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile birlikte Şanlıurfa enerji sorunları başta olmak üzere, tüm ilçelere 2017 yılında Doğalgaz bağlanması, çiftçilerin desteklemelerine konulan blokelerin kaldırılmasını ele aldık verimli bir toplantı oldu"dedi

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 00:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
avare
avare - 7 yıl Önce

Yanlız çiçtçiler değil şehir merkezinde de sıkıntılar var elektrik in girmediği gün hemen hemen yok

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142