Title of a News Article

Urfa Barosunu kim kazandı?

.

Urfa Barosunu kim kazandı?
banner206

Şanlıurfa Barosunda Kıran kırana geçen seçim sonucunda 350 oy alan  Av.Ahmet Tüysüz Şanlıurfa Barosunun 33. Başkanı oldu. 

Şanlıurfa Barosu’nda dün başlayan 33. Genel kurulda, bugün oy verme işlemi ile sonuçlandı . Şanlıurfa Barosu Sosyal Tesisleri’nde yapılan genel kurulda divan başkanlığını Av.Halit Güllüoğlu yaptı. Mevcut başkan Hikmet Delebe’nin aday olmadığı seçimlerde; Av. Ahmet Tüysüz ve Av.Serdil İzol başkan olabilmek için yarıştılar. Bugün saat 09.00’da başlayan oy verme işlemleri, saat 17.00’de sona erdi.

Bu arada seçimlerde 757 avukatın delege olduğu seçimde  oy verme işlemi bitimiyle oy tasnif  işlemine geçildi. Oyların tamamı sayıldı.   Başkan adayı Ahmet Tüysüz seçimi kazandı ancak listesinde fire verdi. Serdıl İzol'un listesinden 6 kişi yeni yönetime seçilirken  Tüysüz'un aday listesinden 4 isim Delegelerin tercihini aldı. Oyların tasnifinin ardından divan heyeti sonucu açıkladı. Başkan adaylarından Av.Ahmet Tüysüz 350, Serdil İzol ise 290 oy aldı. 

İŞTE YENİ BARO YÖNETİMİ 

Serdıl İzol'un listesinden aday gösterilen 10 isimden 6'sı yönetime seçilmeyi başarırken Seçimi Başkan olarak kazanan Av. Ahmet Tüysüz ise fire verdi ve 4 üye ile yetindi. 

Av.Serdil İzol'un listesinden seçimi kazanan yöneticiler
1- Serhat Demiryeri

2- Güldal Beyazağaç Tuncel

3- Cenap Karakeçili

4- Hasan Avcı

5- Osman Elden

6- Emin Uygunerkalan

Ahmet Tüysüz'ün listesinden  kazananlar ise 

1- Ahmet Beyaz

2- Bülent Kurt

3- Çiğdem Kendirci

4- Mehmet Ali Ekinci


 ÜST KURUL DELEGELERİ İSE ŞU İSİMLERDE  OLUŞTU 
Türkiye Barolar Birliği üst Kurul delegeliginde Baro Başkan adayı Şerdil İzol'un listesinden giren 3 isim seçimi kazanan olurken  Av. Velid Aba, Tüysüz'un listesinden seçildi. Üst kurulu Delegeligi Sabri Çepik, Hikmet Delebe ,Fuat Öncel ve Velid Aba oldular. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2016, 22:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
mehmet kale
mehmet kale - 7 yıl Önce

Hayırlı olsun ahmet abiye

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142