Title of a News Article

Urfa'da Baba-Oğul öldürüldü

Urfa'da Baba-Oğul öldürüldü
banner206

 Hilvan İlçesi’nde, akraba iki ailenin arasında çıkan silahlı kavgada baba ve oğlu öldü, 1 kişi de yaralandı.

 Hilvan’a bağlı kırsal Akçaören Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre akraba olan Özmen ve Taşdirek aileleri arasında hayvan otlatma alanı olarak kullanılan tarlanın sürülmesiyle tartışma çıktı. 

Adil Taşdirek ile oğlu Selam Taşdirek ve Mustafa Özmen karıştığı tartışma önce taşlı ve sopalı kavgaya ardından da pompalı tüfeklerin kullanıldığı silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, Mustafa Özmen’in kullandığı ileri sürülen tüfekten çıkan kurşunlara hedef olan Adil Taşdirek ile oğlu Selman Taşdirek olay yerinde hayatını kaybetti. Mustafa Özmen ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayın ihbar edilmesi sonucu mahalleye çok sayıda ambulans ve güvenlik güçleri sevk edildi. 

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede baba ve oğulun yaşamını yitirdiği saptanırken, yaralı Mustafa Özmen Hilvan şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil servisinde yapılan ilk müdahalenin ardından ilçe dışındaki başka bir hastaneye sevk edildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından baba Adil Taşdirek ve kısa br süre önce terhis olan oğlu Selman Taşdirek’in cansız bedenleri hastane morguna götürüldü. 

Jandarma ekipleri, olayın meydana geldiği Akçaören Mahallesi’’nde geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195