Title of a News Article

Urfa'da konuşacak...

Urfa'da konuşacak...
banner206

Gaziantep BŞB Fatma Şahin Şanlıurfa'ya geliyor. Kadına yönelik şiddet konusunda bağlayıcılığa sahip ilk uluslararası sözleşme olarak bilinen 'İstanbul Sözleşmesi'nin tekrardan gündeme geldiği bir süreçte Şanlıurfa'da 'Kadın ve Tarih' konulu kongre düzenlenecek.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından organize edilecek ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğini yapacağı kongreye geniş bir katılımın sağlanması bekleniyor.

02-04 Mart tarihleri arasında Şanlıurfa ve Gaziantep'te düzenlenecek 'Kadın ve Tarih' Kongresi öncesi hazırlıklar sürerken; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik'in isimleriyle davetiyeler adreslere gönderildi.

Tarihi süreçte kadınların toplum içerisindeki eylemselliğinin ağırlıkta ele alınacağı buluşmanın 02 ve 03 Mart tarihli buluşması Şanlıurfa'da, kapanış seranomisinin yer alacağı 03 Mart tarihli programlar ise Gaziantep'te düzenlenecek.  

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2020, 09:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142