Title of a News Article

Urfa'da tehlikeli yolculuk

Urfa'da tehlikeli yolculuk
banner206

 Şanlıurfa'da tehlikeli bir şekilde yük taşıyan araçlar vatandaşların kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da tehlikeli bir şekilde yük taşıyan bir motosiklet ile iki otomobil, vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. İlk görüntüler şehirlerarası bir otobüsteki yolcu tarafından çekildi. Seyir halinde ilerleyen otobüsteki yolcular, önlerinde giden otomobilin arka kapısının sonuna kadar açık olduğunu ve içerisindeki bir malzemenin dışarıya doğru taştığını fark etti. Otobüsün yaklaşmasıyla otomobildeki malzemenin bir motosiklet olduğunu gören yolcular büyük bir şaşkınlık içerisinde cep telefonuna sarılıp kameraya kaydetti.

Bir diğer görüntüde ise seyir halindeki motosikletin üzerinde taşınan çamaşır makinesi dikkat çekti. İple motosikletin arkasına bağlanan çamaşır makinesi seyir halindeki başka bir sürücü tarafından cep telefonuna kaydedildi.

Son görüntülerde ise seyir halindeki bir otomobille buzdolabı taşındığı gözlendi. Otomobilin bagajının üstünde konulan buzdolabının her an düşecekmiş gibi durması dikkatlerden kaçmadı. Görüntüleri kaydeden bir diğer sürücü ise "anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz. Adam işin kolayını bulmuş" diyerek şaşkınlığını ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2018, 12:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142