Title of a News Article

Urfa'da yeniden sandık kuruldu...

Urfa'da yeniden sandık kuruldu...
banner206

 Kurulunca () Şanlıurfa'da   31 Mart'ta iptal edilen ve yenilenmesine karar verilen muhtarlık ve azalık seçimleri için vatandaşlar sandık başına gitti.

31 Mart yerel seçimlerinde Şanlıurfa'da altı mahallede yapılan muhtarlık seçimlerinde ki itirazların sonucu YSK tarafından iptal edilmesinden sonra bugün yeniden sandık kuruldu.  sabag 08.00 de başlayan oy verme işlemi saat 17.00 de sona erdi. oy sayımının ardından altı mahallede muhtarlık seçimleri kesin olmayan sonuçları öğrenildi. urfastar.com'un il seçim kurulundan aldığı bilgilere göre, Şanlıurfa'da ki seçim sonuçlarına göre şu isimler muhtarlığı kazandı.

ŞAİR ŞEVKET MAHALLESİ -AHMET ALTUN

BONCU-İBRAHİM KAYA

UZUNKÖY-İSA DEMİRKIR

DERİNKUYU-MUSTAFA DAĞ

KÜÇÜKSENEMMAĞARA-HALAF DIŞ

KOÇAK-YAKUP UÇAR

3 ilçe ve 1 beldede seçim sonuçları belli oldu

YSK tarafından 31 Mart'taki seçimlerin iptaline karar verilen Denizli'nin Honaz, Artvin'in Yusufeli ve Kırıkkale'nin Keskin ilçeleriyle Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Kesmetepe beldesinde yapılan yenileme seçimlerinde oy verme işlemi tamamlandı. Resmi olmayan sonuçlara göre Denizli Honaz'da CHP adayı, Kırıkkale Keskin ve Artvin Yusufeli'de AK Parti'nin adayı; Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Kesmetepe beldesinde ise DSP'nin adayı seçimleri kazandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2019, 00:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142