Title of a News Article

Urfa eski Valisinden Yavaş' a sert mesaj

Urfa eski Valisinden Yavaş' a sert mesaj
banner206

Şanlıurfa Eski Valisi  İYİ Parti GİK üyesi Nuri Okutan, 'Öksüz çocukları kapıya attığı' gerekçesiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı sert dille eleştirdi.Eski Vali, Milletvekili Nuri Okutan ‘öksüz çocukları kapıya attığı’ gerekçesiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ağır eleştiriler yöneltti.

“Seçilmesi için çalıştığımız Mansur Yavaş’ın ilk işi 39 öksüz çocuğu sokağa atmak mı?” diyen Okutan, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın verdiği bir talimatla, belediyenin Çocuk Koruma Evleri’nde bulunan 47 kimsesiz çocuktan 39’unun “aileye teslim” adı altında sokağa atıldığını öğrendim. Halbuki daha önce kendisini ziyaret etmiş ve bu konularda gerekli hassasiyeti göstermesini istirham etmiştim” dedi.

Acaba kedisi sokağa atar mı?

Okutan, “Ve kendi kendime sordum? “Mansur Yavaş bu kadar rahat bir şekilde acaba kendi kedisini sokağa atabilir miydi dedim. Çünkü vicdan sahibi bir insan evindeki bir evcil hayvanı sokağa atamaz. Hele bir çocuğu asla. Şimdi Sayın Mansur Yavaş’a oy veren Ankaralı hemşehrilerime, onu aday gösteren ve seçilmesi için canla başla çalışan Kılıçdaroğlu’na ve Akşener’e soruyorum. Böyle icraatlar yapsın diye mi Mansur Yavaş’ı belediye başkanı seçtik/seçtiniz/seçtirdiniz” diye konuştu. Okutan, Erdoğan’a da çağrıda bulunarak, “Sayın Başkanım, değerli hizmet insanı Kamil Kolabaş beyin baktığı kimsesiz çocuklara yıllardır evinizi açıp yaz boyunca misafir ettiğinizi biliyorum. Bu 47 çocuğa da kol kanat gerin. Talimat verin çocukların ev ve okul düzenleri bozulmasın” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142