Title of a News Article

Urfa rekor kırdı

.

Urfa rekor kırdı
banner206

Kurban Bayramı boyunca cep telefonu operatörleri ne kadar konuşulduğunu, mobil data harcandığını ve sms gönderildiğini açıkladı. Tatilde kullanılan GB miktarı dikkat çekti. Vodafone'de en çok konuşan 4. İl Şanlıurfa oldu.
Vodafone aboneleri, arife günü ve Kurban Bayramı'nı kapsayan 5 günde yaklaşık 1 milyar 200 milyon dakika ses, 527 milyon SMS ve 5 milyon GB mobil internet kullandı.

EN YOĞUN TRAFİK İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR’DE YAŞANDI
Vodafone’un açıkladığı rakamlara göre bayram süresince en çok konuşan 10 il sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Şanlıurfa, Bursa, Antalya, Adana, Konya, Samsun, Kocaeli olurken, en çok SMS gönderen iller sırasıylaİstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Şanlıurfa, Samsun, Antalya, Konya, Kocaeli olarak gerçekleşti. En çok mobil internet kullanan iller ise İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Kocaeli, Şanlıurfa, Adana, Konya, Samsun şeklinde sıralandı.
Yurt dışındaki tanıdıklarıyla da bayramlaşan Vodafone abonelerinin en çok aradığı ülkeler sırasıyla Almanya, KKTC, Fransa, Hollanda, Azerbeycan, İngiltere, Mısır, Yunanistan, Suudi Arabistan, Afganistan olurken, en çok SMS deİngiltere, Almanya, KKTC, Jersey, Fransa, Hollanda, Avusturya, Rusya Federasyonu, Azerbeycan, Belçika'ya gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2016, 01:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195