Title of a News Article

Urfa'ya veda etti

Urfa'ya veda etti
banner206

Mersin Cumhuriyet başsavcısı olarak atanan Öztoprak Şanlıurfa'ya veda etti.

HSYK'nın son kararnamesiyle Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığından Mersin Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Tolgahan Öztoprak bugün son olarak çalışma arkadaşları ve Birecik Belediye Başkanı Mahmut Mirkelam ile vedalalaşarak Şanlıurfa'dan ayrıldı. Şanlıurfa halkının büyük takdirini kazanan Başsavcısı Öztoprak, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak veda mesajı yayımladı. Öztoprak mesajında şunları ifade etti

Peygamberler diyarı milli ve manevi duyguları en üst seviyede olan adına layık Şanlıurfa ilimizden evimizden ayrılırcasına hüzünle ayrılıyoruz. 

Valimiz Sn. Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye başkanı Sn. Zeynel Abidin Beyazgül, Tugay komutanımız Tuğg. Sn. Oktay Ağbuga, Milletvekilleri Sn. Halil Özcan, Sn. Mehmet Ali Cevheri, Sn. Zemzem Gülender Açanal, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanımız Sn . Muttalip Yakar , Sn. Mahkeme başkanlarımız, başsavcı vekillerimiz ile Sn. Hakim ve Savcılarımız, İdare ve Vergi mahkemesi başkanlarımız, Rektörümüz Sn. Mehmet Sabri Çelik, il Jand. Kom. Tuğg. Metin Düz, İl Emniyet Müd. Selçuk Doğuş, İl Tarım Müd. Sn. Murat Çakmaklı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hiz. İl Müd. Sn. Hasan Bilici, Milli Eğitim Müd. Sn. İsmail Yapıcıer, il müftümüz Mehmet Taştan, merkez ilçe Belediye Başkanlarımız Sn. Metin Baydilli, Sn. Mehmet Canpolat, Sn. Mehmet Kuş , Ticaret Borsası başkanımız Mehmet Kaya, Ticaret Odası başkanımız İ. Halil Petek , Ceza İnfaz Kurumu müdür ve çalışanlarımıza ve gelemeyip telefon ile vedalaştığımız diğer tüm kurum ve kişilere ; kıymetli basın mensuplarımıza çalışma sürecimizdeki destek ve anlayışlarından dolayı teşekkür ederim. 

Ayrıca üzücü bir şekilde aramızdan ayrılan Cumhuriyet savcımız Gürsel Karslı'ya tekrar Allah( C. C) 'tan rahmet ve ailesine sabırlar dilerim. 

Şanlıurfa 'ya hizmet etmek ayrı bir onur ve gurur kaynağıydı. İlimize en derin saygılarımı sunarım.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2021, 17:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142