Title of a News Article

Vali Erin Aileleri Uyardı

Vali Erin Aileleri Uyardı
banner206
Hasat edilen pamuk yığınları içinde bir ayda üç çocuğun hayatını kaybettiği Şanlıurfa'da aileler dikkatli olmaya davet edildi.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, geçtiğimiz günlerde pamuk yığınları arasında uyurken üzerine dökülen pamukların altında kalarak hayatını kaybeden Beşar Güneş’in (14) ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Harran’a bağlı Küplüce (Telişmen) mahallesindeki Güneş ailesini ziyaret ederek aileye başsağlığı dileklerini ileten Vali Erin, önceki ay iki çocuğun ölümüyle benzer olan pamuk içinde hayatını kaybetme olayının üzüntü verici olduğunu belirterek, aileleri çocuklarına sahip çıkmaya çağırdı. Böyle üzücü olayların yaşanmaması için ailelerin çocuklarını sıkı şekilde tembihlemesinin ve onlara göz kulak olunmasının ailenin en önemli görevi olduğunu kaydeden Vali Erin, Güneş ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Ardından Harran ilçesine geçen Vali Erin, burada da bir süre önce kayınvalidesini kaybeden Harran belediye Başkanı Mehmet Özyavuz’a taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

Vali Erin’e taziye ziyaretlerinde Harran Kaymakamı Faruk Çelik, Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ve İl Jandarma Komutanı Albay Nuri Öztürk de eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2017, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195