Title of a News Article

VALİ KÜÇÜK “BİR ÜLKEYİ AYAKTA TUTAN İSİMSİZ KAHRAMANLARDIR”

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Şanlıurfa’daki görevleri sona ererek farklı illere tayini çıkan İl Emniyet Müdürlüğü personeliyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

VALİ KÜÇÜK “BİR ÜLKEYİ AYAKTA TUTAN İSİMSİZ KAHRAMANLARDIR”
banner206
 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Şanlıurfa’daki görevleri sona ererek farklı illere tayini çıkan İl Emniyet Müdürlüğü personeliyle akşam yemeğinde bir araya geldi.

 İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis Evinde düzenlenen yemekte aralarında müdür yardımcısı, ilçe emniyet müdürü ve amirlerin de bulunduğu polislerle bir araya gelen Vali İzzettin Küçük; hizmet süreleri boyunca Şanlıurfa’da gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

 Yemeğin ardından polislere hitaben bir konuşma yapan Vali İzzettin Küçük; “Yaptıklarınızı devlet görüyor, aileniz görüyor. Hiç kimse görmese de en önemlisi yukarıda Allah görüyor. Birinci Dünya Savaşında onlarca yıl cephelerde savaşmış ve şehit düşmüş insanlar var. Bunların kim olduğunu kim biliyor, onlar isimsiz kahramanlardır. Zaten ülkeleri de ayakta tutan bu isimsiz kahramanlardır. Bu kişilerin neler yaptıklarından çoğu kişinin haberi bile olmaz ama yaptıkları çok kıymetlidir. Polis teşkilatı da şehitler vermiştir. Hem şehit polislerimize, hem de asker şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Aziz hatıraları önünde hürmetle eğiliyorum” dedi.

 Şanlıurfa’dan ayrılacak olan polislere yeni görevlerinde başarılar dileyerek konuşmasına devam eden Vali İzzettin Küçük: “Arkadaşlarımız buradan giderken büyük bir onur ve şeref bırakarak gidiyorlar. Herkes onlardan memnun. Yeni gelen arkadaşlarımız var. Onlara da yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Şanlıurfa’da görev yapmaya devam eden arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Mühim olan şudur. Elbet bir gün kimin ne yaptığını tarih yazacaktır ama biz birbirimizi biliyoruz. Alnımızın akıyla, şerefle ve onurla devletimize lazım gelen hizmetimizi yapmaya devam ediyoruz. Bunu da kalben bilmek çok önemlidir” diye hitap etti.

 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük konuşmasının ardından tayini çıkan müdürlere teşekkür plaketi ve hediyelerini takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Geceye Vali İzzettin Küçük’ün yanı sıra; İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Emniyet Müdür Yardımcıları, ilçe emniyet müdürleri, şube müdürleri ve amirler katıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2015, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195