Title of a News Article

VALİ MÜJDEYİ VERDİ

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunarak, 3. Organize Sanayi Bölgesinde süren çalışmalar hakkında yetkililerle görüştü.

VALİ MÜJDEYİ VERDİ
banner206
 İlk olarak Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne geçen Vali İzzettin Küçük; devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Yakın zamanda yer tahsisine başlanan 3. Organize Sanayi Bölgesi için özellikle seçim sonrası taleplerin daha da arttığını kaydeden Vali İzzettin Küçük; 120 civarında firmanın yer istediğini belirtti. 

2. Organize Sanayi Bölgesinde yer kalmadığını sözlerine ekleyen Vali İzzettin Küçük: “ Yer tahsisine ve alt yapıya hızla başlayacağız. Kısa zamanda da buranında dolacağına inanıyorum. Yeni yerde yaklaşık 25 bin kişinin istihdam edileceğine inanıyorum. İstihdam bizim en önemli konumuz, çünkü genç bir nüfusumuz var ve bu nüfusun muhakkak iş sahibi edilmesi lazım. Organize Sanayi Bölgelerimiz de bu hususta bizim en büyük kapımız olacak” dedi.

Yer tahsisi için yapılan başvurular ve alt yapı çalışmaları hakkında Organize Sanayi Bölge Müdürü Oktay Yaşar’dan bilgi alan Vali İzzettin Küçük; daha sonra 3. Bölgenin inşa edileceği alana geçerek çalışmaları yerinde inceledi.  

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195