Title of a News Article

VALİ TUNA "GEREKEN YAPILIYOR"

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna; bu gece de devam eden darbecileri protesto gösterilerine katılan vatandaşlarla bir araya geldi.

VALİ TUNA "GEREKEN YAPILIYOR"
banner206
 Topçu Meydanında bir araya gelen Şanlıurfalıların yanına gelen Vali Tuna burada bir konuşma yaparak: “Son 24 saat içerisinde ülkemizin yaşadığı bir süreç var biliyorsunuz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadeleriyle inşallah sonu hayırla biten, memleketimizin üzerine bir karabasan gibi çökmüş olan bu ihanet şebekesinden inşallah tamamen kurtulmak için de önemli bir süreç yaşadık. Şehitlerimiz var ama Allah’ın yardımıyla ve Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin dik duruşuyla ve en önemlisi milletimizin ve sizlerin duruşuyla bu problemin büyük bir kısmı halledildi. Gerekenler yapılıyor. Yargı organlarımız da gerekeni yapıyorlar. Bizim Şanlıurfa Valiliği olarak Başsavcılığımızla, Jandarmamızla duruşumuz net.  Emniyet teşkilatımız zaten işin başından beri görevinin başında. En ufak bir olumsuzluğa fırsat vermeyecek şekilde tedbirlerimizi almıştık. Her hangi bir şekilde millet iradesinin aleyhine kalkışma olduğu anda gereğini yapacaktık. Yine de bu konuda duruşunu netleştirmeyenlerle ilgili gereken yapılıyor. Başsavcılığımız o konuda gözaltı işlemleri başlattılar. Jandarmamız da bu konuda kesinlikle bu hıyanet şebekesiyle en ufak bir ilişkisi olmadan kendi görevlerini devletine, cumhuriyetine bağlı olarak görevini yapmaya devam ediyor” dedi. 

Topçu meydanındaki vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtılması talimatını da burada veren Vali Güngör Azim Tuna; ardından Valilik önünde bulunan Şanlıurfalılarla da bir araya geldi. Valilik önünde toplanan Şanlıurfalılara da seslenen Vali Tuna: “Öncelikle bayrağımıza olan bu sevginizi, saygınızı; bunu ifade etme şeklinizi dünden beri bütün dünyaya sergilediniz. Bu milletin bir ve beraber olduğunu gösterdiğiniz için hepinize şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği şekliyle İnşallah yaşadığımız süreç sonu hayırlı bitecektir ve bu ülke bu ihanet şebekesinden kurtulacaktır” ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2016, 00:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195