Title of a News Article

VALİDEN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; güz dönemi karne dağıtımında öğrencilere müjdesini verdiği sinemada öğrencilerle film izledi.

VALİDEN MÜJDE ÜSTÜNE MÜJDE
banner206
 2015-2016 eğitim öğretim yılı birinci dönem sonu karnelerini dağıttığı Veysel Karani Anadolu İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilere ücretsiz sinema müjdesi veren Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; bugün de aynı okulun öğrencileriyle birlikte film izledi. 

Salona girişinde öğrencilerin coşkusuyla karşılanan Vali İzzettin Küçük, film gösterimi öncesinde öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada: “Söz vermiştik, artık öğrencilerimizin kendilerine mahsus sinemaları olacak. İstediğiniz zaman burayı kullanabileceksiniz. En güzel ve en yeni filmleri gelip burada ücretsiz izleyebileceksiniz. Biz ne yapıyorsak sizi düşünerek yapıyoruz” dedi.

Aldıkları yeni müjdelerle öğrenciler, mutluluklarını gizlemeyerek Vali İzzettin Küçük’e alkışlarıyla sürekli teşekkür ettiler. Konuşmasında müjdelerini sıralayan Vali İzzettin Küçük: “Büyükşehir Belediye Başkanımızla konuştum, iki yeni otobüs aldılar. Özellikle bahar gelince her gün birkaç okulla müzeleri ve ören yerlerini yine ücretsiz olarak gezeceksiniz. Bir de sizler için spor sahalarını arttırıyoruz. Dört ay içinde on tane yeni semt sahası yapacağız. Bütün bunlar sizler için olacak” dedi.


Konuşmaların ardından yeni ses ve görüntü sistemiyle donatılan salonda; sınıra cephane taşıma görevini üstlenen ve yaşları 12-17 arası değişen 120 kahraman çocuğun hikâyesinin anlatıldığı 120 adlı film yayınlandı. 

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2016, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195