Title of a News Article

Vatandaşın sorunlarını dinledi...

.

Vatandaşın sorunlarını dinledi...
banner206
 Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen Halk Günü Toplantısı kapsamında vatandaşlar, bire bir görüşme imkanı buldukları Başkan Fevzi Demirkol ve Yardımcılarına taleplerini ileterek, iletilerine yanıt buldu.

 

Haliliye Belediyesi Toplantısı Salonu’nda düzenlenen Halk Günü Toplantısı’na, Başkan Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Haci Kanduza, Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ ve Belediye Meclis Üyeleri ile birim müdürleri katıldı.

 

Halk Günü Toplantısı’na katılan vatandaşlar; istek, öneri, teşekkür ve şikayetlerini iletme konusunda Başkan Fevzi Demirkol ve yardımcılarıyla bire bir görüşme imkanı buldu. Başkan Demirkol, vatandaşlardan gelen ve Haliliye Belediyesi’nin hizmet sahasına giren taleplerin çözümü için toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat verildi. Belediyenin hizmet alanına girmeyen talepler ise ilgili müdürlerce kaydedilip ilgili kurumlara iletilecek.

 

Yoğun katılımın sağlandığı toplantıyla ilgili konuşan Başkan Fevzi Demirkol, “Haliliye Belediyesi olarak her ayın ilk Cuma günü Halk Günü Toplantısı gerçekleştiriyoruz. Bu toplantının birini daha gerçekleştirdik. Her ayın ilk Cuma günü öğleden sonra halkımız, gerekli gördükleri taktir de bizimle görüşme, ihtiyaçlarını belirtme, hizmetlerimizde eksik gördüklerini anlatma veya ihtiyaç duydukları yeni hizmetleri talep etme noktasında bizimle buluşuyor. Ekim ayında yine halk günümüzü gerçekleştirdik. Bu uygulamamız devam edecek. Yoğun bir katılım oldu. Vatandaşların görüşlerini aldık, dinledik ve gereğini de ilgili müdürlerimize ilettik. Toplantıda bulunan müdürlerimiz, vatandaşlarımızın talebine çözüm arıyor. Bu hususta katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2015, 20:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195