Title of a News Article

Vekil Yıldız Suruç'tan mesaj verdi...

.

Vekil Yıldız Suruç'tan mesaj verdi...
banner206
 Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Ibrahim Yıldız Suruç esnafı ile bayramlaştı. 
Kurban Bayramı tatilini seçim Bölgesi Şanlıurfa’da geçiren Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Halil Ibrahim Yıldız bugün Suruç ilçesine geldi. Ak Parti Suruç ilçe başkanı Mehmet Yavuz ile birlikte esnafın bayramını kutlayan Milletvekili Yıldız burada Urfastar Gazetesine bir açıklama yaptı. 

Bayramlar, kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıkardığı; birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiği için tarihimizde ve milletimizin hayatında her zaman mümtaz bir yere sahiptir.

Bizler, bayramların ruhunu, bayramların vesile kıldığı kardeşlik duygularını uzun asırlar boyu içimize sindirmiş; bu atmosferi tüm yıla yaymış bir büyük medeniyetin temsilcileriyiz.

AK Parti Hükümetimiz; nerede zulme uğrayan bir insan, bir halk varsa, onlarla, o mazlumlarla dayanışma içinde olmayı; onların elinden tutmayı, onların yardımına koşmayı esas almıştır.                                            

Aziz milletimiz, Doğu ile Batı'yı, Kuzey ile Güney'i birbirine kardeş gören, eşit gören, kaynaştıran bir medeniyetin mirasçısıdır.  15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişiminin ardından Şanlıurfa’da vatandaşların Demokrasi nöbetleri ile Vatana ve bayrağa olan Bağlılığını gördük. Milletimiz birlik mesajını verdi. Bugün Suruç halkı Türkiye üzerinde yaşayan olayları biliyor. Bizi tıpkı Suriye gibi bölüp parçalayıp iç savaş çıkarmak istediler. Ama halk bu hainlere en iyi mesajı verdi. Ak Parti olarak bizim tek amacımız var, insanların daha refah içinde kardeşçe yaşamasıdır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2016, 19:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195