Title of a News Article

Viranşehir görevden alınan Müdürü konuşuyor

Viranşehir görevden alınan Müdürü konuşuyor
banner206

Viranşehir ilçe Tarım müdürü Siraç Yolcu'nun görevden alınması ilçede tepkilere yol açtı. Ak parti Şanlıurfa milletvekili Halil Özşavlı tarafından görevden alındığı iddia edilen başarı Müdür, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı. 

Müdür Yolcu :”Yaklaşık 10 yıldır yürüttüğüm İlçe Tarım Müdürlüğü görevinden alınarak Ş.Urfa’ya tayinimin çıktığını dün öğrendim. Görev yaptığım süre içerisinde üreticilerimizi mağdur etmemek ve kamu zararı oluşturmamak için mesai arkadaşlarımla özverili bir şekilde çalışarak elimizden gelen gayreti gösterdik. 

Bu dönem içerisinde yoğun işlerimizin yanı sıra Karacadağın ağaçlandırmasına vesile olduk. 

Sulutepe Göletinde mesire alanının ağaçlandırmasını yaptık. 

Yılda yaklaşık 30 bin adet tüplü fidan getirerek ilçemizin ağaçlandırmasına katkıda bulunmaya çalıştık. 

İlçe Müdürlüğümüzce yürütülen Kanatlı hayvan ve meyvecilik projeleri ile çiftçilerimize destek olmaya çalıştık.

Tabiki makam ve mevkiler kalıcı değil ve hiçbirimizin babasının malı değildir. 

Biz de bir süre görev yaparak koltuğu başkalarına devretmek durumundayız. Bu süreç bilgim dahilinde ve bu değişikliğin sebebi bildirilerek ve gitmek istediğim yer konusunda fikrim alınarak yapılsaydı daha şık olurdu. 

Eğer böyle bir değişime ihtiyaç duyulmuşsa bu makamları yıpratmadan ve verilen hizmeti değeri bilinerek bu nöbet değişimlerinin yapılması daha doğru olur. Elbette benim de yargıya gitme hakkım vardır. 

Ama ben henüz bu kararı vermedim. Viranşehir gibi tarımsal potansiyelin yüksek olduğu ve dolayısı ile iş yükünün çok fazla olduğu bu kurumda idarecilik yapmak özel hayatından ödün vermeyi gerektirir. 

Böyle bir görev ya işinizi çok severek yapmanız ya da farklı menfaatler için katlanılabilecek zorlukları içerir. Eğer yanlış işler peşinde değilseniz böyle makamlar ısrarla istenecek yerler değil, aksine başkaları tarafından zorlanarak orda kalmanız istenecek yerlerdir, diye düşünüyorum.

İnşallah bu tayin benim için de memleketimiz için de hayırlı olur. Umarım bu işten çiftçilerimiz zarar görmez. Ve yıllardır istikrarlı bir şekilde insanlar arasında hiçbir ayrım gözetmeden ve hiçbir şaibe olmadan vatandaşa hizmet eden İlçe Tarım Müdürlüğü aynı şekilde hizmete vermeye devam edebilir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195