Title of a News Article

Viranşehir Kırsalında Memnuniyet Hakim

Viranşehir Belediyesi, Kırsal Mahallelere yönelik yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Viranşehir Kırsalında Memnuniyet Hakim
banner206

(URFASTAR) Viranşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince, plan ve program çerçevesinde Üçdam Kırsal mahallesinde stabilize yol yapım çalışmalarına başlandı.  Üçdam Kırsal Mahallesinde yollarda stabilize malzeme döşeme çalışması devam ederken, yapılan yol çalışmasıyla köy içi yollar tozdan ve çamurdan arındırılarak yenileniyor.

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, kırsal mahallelerde yolları yenileme çalışmalarını yoğun bir mesaiyle yürütüldüğünü belirterek, “Kırsaldaki vatandaşlarımız hizmetin en iyisini hak ediyor. Biz de gerekli hizmeti götürmek için canla başla çalışıyoruz. Köy içi yollar kaliteli stabilize malzeme serimiyle yenileniyor ve yaz aylarında toz, kışın da çamur oluşması engelleniyor. Kırsal mahallelerimizi seviyoruz ve önemsiyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana 500 kilometreyi aşkın stabilize yol çalışması gerçekleştirdik. Hedefimiz, bu hizmet çitasını daha da yükseklere çıkarmaktır. Güzel ilçemizi daha güzel, daha yaşanılabilir bir hale getirmek için canla başla çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Üçdam kırsal mahallesinde yaşayan vatandaşlar da yapılan hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Başkan Ekinci ve ekibine teşekkür ettiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195