Title of a News Article

Yalçınkaya' Bugün ilan ediyorum'

Ak Parti Akçakale Belediye Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya, bugün itibarı ile Akçakale’de seçim bitmiştir, buradan ilan ediyorum. Seçimin galibi Ak Partidir’dedi. Urfastar.com’a özel açıklamalarda bulunan Yalçınkaya, rakibi olan mevcut Başkan, SP adayı Abdülhakim Ayhan’ın 10 yıl boyunca hizmet yapmadığını, son 15 gün için yapmaya çalıştığı hizmetlerin ise göz boyama olduğunu, vatandaşın itibar etmediğini söyledi.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri, Halil Özcan, Ahmet Akay, MHP Milletvekili İbrahim Özyavuz ve eski Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin ile uyum içerisinde çalıştıklarını ifade eden Yalçınkaya' Akçakale ilçesinde Recep Tayyip Erdoğan'ın Akçakale ilçesinde yönelik bir sevgisi var, destekleri ile, halkımızın arzuladığı hizmetleri yapacağız'dedi. 

Akçakale ilçesinde  ciddi sorunlar  olduğunu, Akçakale’nin geleceği için önünü açmak ve burada bizden iş,aş,imkan ve hizmet bu manada beklentisi çok yüksek olan bir taban ve teveccühün isteği üzerine Ak Partiden aday olduğunu ifade eden Yalçınkaya ’Geçen seçimde yüzde 48’e yüzde 50 seçim sonuçlandı.  Bu çıkan sonuçtan ise hareketle tabanın buradaki halkın insanın tek arzusu var sizin gibi bir tecrübeli siyasetçiye ihtiyacımız var gelin burayı derleyin toparlayın ve batıdaki ilçeler seviyesinde bir ilçemiz olsun alt yapısı, üst yapısı olsun, yolları, caddeleri olsun, spor salonları olsun, yeşil sahaları olsun mahalleleriyle köylüleriyle  ve şehrin kendisiyle batıdaki köylerde ve şehirde ne varsa bunlar olsun.

Akçakale’nin sorunları sorunlar yumağına dönüşmüş. Bir taraftan buranın nüfusundan fazla gelen Suriyeli geçmenler var burayı perman perişan etmiş. Olan yapıyı da bozmuş bütün bunların bozduğu yapıyla karşı karşıyayız herkesin talebi dediğim gibi ilçe gerekli hizmeti alsın ilçe gençliği hizmet bekliyor, iş sağlansın eğitime pozitif destek istiyor ve bekliyor.  Köyler yollarıyla alt yapılarıyla kanalizasyonuyla yeşil sahaları olsun, ama maalesef yapılan hiç bir şey yok.’dedi.

Akçakalelilerin kendisine ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a geçmişte olduğu gibi yeniden destek vereceğini vurgulayan Ak Parti Akçakale ilçe Başkan adayı Mehmet Yalçınkaya şunları kaydetti’ Bugüne kadar yapılan  tüm seçimlerde   %85 ile Ak Partiye ve Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasından duran bir kitle bugün ne değişti de desteğini çeksin. Ak Partini  Yaptığı yatırımlar ortada Türkiye’nin kaderi Türkiye’nin çehresi Türkiye’nin tamamı değişti yani bu değişikliği yapan Ak Parti. Ak Partinin başındaki lider Recep Tayyip Erdoğan onun için şahsımızdan ziyade parti ve genel başkanın buradaki duruşu ve bakışı önemli ve vatandaşta bunun farkında. Biz  yapılan hizmetleri az görüyoruz bize diyoruz ki güç verin bu hizmetlerin kat ve kat fazlasını yapacağız ve Türkiye’nin ve bu bölgenin bu ilçenin kaderi tamamen değişecek.

1 NİSAN'DA YENİ BİR DÖNEM AÇILACAK...

Bugün mevcut Başkan 10 yıldır yapılamayanları seçim telaşıyla 15 günde yapmak istiyor, göz boyama ve aldatmaya yönelik hizmetlere kimsenin tevessül etmemesi lazım. 1 Nisandan sonra Belediyemizde olacağız,

Batı ilçelerinde ki modern ilçeler gibi bir Akçakale vaat ediyorum. Gelişmiş ilçelerde ne varsa onlar olacak bu İmkan ve potansiyel var. Caddesiyle, Parklarıyla, imarıyla bunlar yapılacak. Vatandaşımızdan tek isteğimiz, Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dursunlar, bizi yalnız bırakmasınlar, iktidarın yanında dursunlar. Muhalefettin bir aday, Cumhurbaşkanının ilan ettiği ve dışladığı, Ak Partiye bir daha almayacağı bir şahsın Akçakaleye artık bir katkısı olamaz. Bizim gibi bir tecrübeli siyasetçiyi desteklesinler, Allah’ın izniyle bunları yapacak güçteyiz.

Vatandaş, bizim yolumuzun ve siyasetimizi biliyor. Sahayı geziyorum. Milyonda milyon Ak parti, Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Yalçınkaya ve Akçakaleliler kazanacak. Rekor oy alacağız. Geçmişi biliyorum. Sandıktan ne çıkacağını biliyorum. Belediyenin imkanları çarçur ediliyor. 10 yıldır Belediyeyi yöneten arkadaş, seçime 15 gün kalmış imkanları seferber ediyor , vatandaş kandırılmaya çalışılıyor.Köylere hizmet adı altında ne yapılıyorsa alın diyoruz, bu hizmetleri yapan Ak Partidir. Bütün kaynakları çarçur eden bir kişinin arkasında olma. Ben seçimi bugün itibarı ile bitmiş görüyorum.Allahın izni ile öyle bitecek. Burası sınır bölgesi, PYD,ABD ve İsrail şunu söylüyor, 31 Martta Ak Parti düşük oy alırsa bu bölgede kalmaya devam edecek.yok Ak parti ve Recep Tayyip Erdoğan kazanırsa buradan çekileceğiz diyorlar. Mesele ülkenin var olma, Akçakalenin var  olmasıdır. PYD yine ABD desteği ile oyun peşinde, biz bu oyunu bozacağız. Vatandaşların desteği ile Ülkenin geleceğine karar verecekler. Mesele şahsımın meselesi değil. Son derece dikkatli olmalıyız.

%85 Recep Tayyip Erdoğan’ı arkasında bugüne kadar duran Akçakaleliler, bir kez daha Bölgenin kaderi için destek olacaktır. Akçakale ispat edecek Türkiye buna şahit olacaktır’

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 13:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şanlıurfa
Şanlıurfa - 5 yıl Önce

Sn.Başkan Hiç merak etme; 31 Mart sonrası Eyyübiye, C.Pınar ve Akçakale Belediyelerinin Harcamalarına Müfettişler öyle bir inceleyecekler ki göreceğiz.

Amecit
Amecit - 5 yıl Önce

Sayın yalçınkaya yiğidi öldür ama hakını yeme suruçtan tut ceylanpınara kadar herkes memnun ayhandan ne ekersen onu biçersin ayhan ektiği meyveyi şimdi yemeye başladı sayın yalçınkaya şimdiden yavaş-yavaş bavulları topla 5 sene sonra görüşürüz zaten 5 yılda bir secmenin seni görüyor

mehmet Fatih/Newyork
mehmet Fatih/Newyork - 5 yıl Önce

Akcakaleli Dostlarimiz,,Mehmet Yalcinkayaya desteginizi devam ettiriniz,,InsAllah Zafer yakindir,,selamlar,,

☆☆☆
☆☆☆ - 5 yıl Önce

Allehum allehum allehum cinehum cinehum Allahin izniyle %100 mehmet yalçi kaya

Abdül
Abdül - 5 yıl Önce

Pardon. Abdülhakim başkan hangi partidendi acaba?

SIRADAKİ HABER

banner195