Title of a News Article

Yavuz"Aldatan olmayacağım"

Yavuz"Aldatan olmayacağım"
banner206
 AK Partiden Karaköprü ilçe Belediye Başkan aday adayı olan İl Genel Meclisi son Başkanı Mustafa Yavuz, şeffaf ve katılımcı yönetim vaat ettiğini belirterek, “Aldatan da olmayacağız, aldanan da olmayacağız” dedi.

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti’den Şanlıurfa’nın ilçeleri için aday adayı olan isimler, çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti’den Karaköprü ilçe Belediyesine talip olan İl Genel Meclisi son Başkanı Makine Mühendisi Mustafa Yavuz, aday gösterilmesi durumunda seçimi yüksek oy oranı ile kazanacağını söyledi. Yavuz, 2019 Mart seçimlerinde yeniden AK kadroların kazanacağına inandığını söyledi.

Seçim değerlendirmesinde bulunan Yavuz, “Ben, yaşımın bana verdiği enerjiyle, mesleki ve siyasi tecrübelerimle ve hemşerilerimden alacağım hayır dualarıyla, Karaköprülü’nün altına imza atacağı hassasiyetleri gerçekleştireceğime inanıyorum” dedi.
 
Karaköprü Belediyesi başkan aday adayı Mustafa Yavuz, partisi tarafından aday gösterilip halkın desteği ile belediye başkanı seçilmesi durumunda şeffaf  bir yönetim anlayışı sergileyeceğini söyledi. Yavuz, aday adaylık sürecinde temaslarını sürdürdüğünü belirterek şunları ifade etti: “AK Parti’nin kurucularındanım. Ben şu ana kadar hem kendi işlerimi layıkıyla yaptığıma hem partimizin bana verdiği tüm görevleri alnımın akıyla yerine getirdiğime inanıyorum. Urfalı biri olarak, Karaköprü ilçemize hizmet etmeye kararlıyım. Belediye başkanı olmak, ‘Şehri Emin Olmak’, şehirde yaşayanları emanet olarak bilmek, bu emanete layık olmak için AK Parti’den aday adayı oldum” sözlerine yer verdi.


‘KARAKÖPRÜ, URFA’NIN GELECEĞİDİR’

Karaköprü’nün dertleri ile dertlenmek gerektiğini, ilçenin Urfa’nın geleceği olduğunu aktaran Yavuz, “Karaköprü, Urfa’nın modern yüzüdür, yeni bir ilçe olsa da, alanı küçük olsa da, potansiyel olarak bir o kadar büyüktür. Karaköprü en çok göç alan ilçemizdir, her yıl bir ilçe kadar nüfus artışı var. Bir şehrin ve bir ülkenin gücü, sahip olduğu insan gücüyle ölçülebilir. Yeter ki bu güç doğru dürüst planlanabilsin. Karaköprü emin ellerde olmalıdır. Karaköprü Urfa’nın geleceğidir, liyakat, ehliyet, bilgili kadrolar tarafından yönetilmelidir. Yeni bir Karaköprü için yeni bir ekibe ihtiyaç var. Karaköprü halkından bu talebi aldık, 2023 hedefinde olan büyük Türkiye’de Karaköprü bu hedefe ulaşmalıdır. Her geçen gün artan bu insan gücü eğer iyi planlanır ve yönetilebilirse, bu durum kesinlikle bir fırsata dönüştürülebilir. Bu planlamayı ilk elden yapacak olan yerel yönetimdir. Belediyenin gücüne güç katılmalıdır. Ancak bunun yapılabilmesi için vizyon ve misyon sahibi olmak gerekir. Karaköprü dertleriyle dertlenmek gerekir” ifadelerini kullandı.


‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE KALMALI’

Yavuz, sözlerini şu sözlerle tamamladı: “Bu seçim yarışında bize yaraşan şey, birlik ve beraberlik içerisinde kalıp, seviyeli bir üslup takınarak partimizin misyonunu hayata geçirmektir. 2019 yılında yapılacak olan mahalli seçimlerde partimizin daha güçlü şekilde seçimden çıkarak, seçimlerin başta Karaköprü olmak üzere ülkemize ve gönül coğrafyamıza hayırlar getirmesini yüce Allah’tan temenni ederim.”

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195