Title of a News Article

Yavuz"Urfa bu pisliklerden temizlenmeli"

.

Yavuz"Urfa bu pisliklerden temizlenmeli"
banner206
Hilvan  İlçesi'nde demokrasi nöbetine katılan AK Parti son il genel meclis Başkanı Mustafa Yavuz  darbeye darbe yapan dünyada başka bir millet olmadığını belirterek " yetkililerin Urfada her kurumda bulunan FETÖ'cülerin temizlenmesini arzuladıklarını" söyledi.
Şanlıurfa  merkez ve ilçelerinde demokrasi nöbetleri devam ediyor.ilahi dinletisi ve Kuran kerim okunarak başlayan Hilvan ilçesinde ki demokrasi nöbetinde konuşan Şanlıurfa eski ve son il Genel meclisi Başkanı Mustafa Yavuz ,Bayrağı, Namusu , vatanı için demokrasi için nöbet tutan vatandaşların çok kutsal bir görev yaptığını söyledi.


15 Temmuz akşamı kısa bir sürede onbinlerce Urfalı ile Ak parti ve Tugay Komutanlığı önünde  toplandıklarını belirten Yavuz "Bu darbecilerin silahları varsa, tankları, topları, uçakları varsa bizim de imanımız, vatan sevgimiz var. Onların arkasında Pensilvanya varsa, bizim de yeri göğü yaratan Allahımız var. Allah bizleri vatansız Ezansız,  bırakmasın. Göklerden bayrağımızı indirmesin,Camilerden ezanımızı dindirmesin. Bizleri lidersiz Recep Tayyip Erdoğansız bırakmasın" diye konuştu.

Türkiyede ve Dünyada halen hainlerin hedeflerinden vazgecmediklerini savunan Mustafa Yavuz konuşmasına, şöyle devam etti: 

"Bu Fetöcü ihanet çetesi uzun yıllardan beri bu  planları varmış . Bunlar devletin her kurumuna 1980'lerden itibaren her iktidar döneminde sızmışlar. Kimse Liderimizi ve AK Partiyı suçlamasın, Bunların arkasında bu memleketin birliğini, dirliğini istemeyen bu milletin tarihteki günlerine dönmesinden, aleme nizam vermesinden korkan şer güçler var. Bu şerefsiz FETÖ'cü ihanet şebekesi milli iradeye darbe vurmak için her yolu denedi. Bir darbeleri eksikti, onu da gördük. Her şerde bir hayır vardır. Herkesin maskesi indi, gerçek yüzleri göründü. Allah kötülere fırsat vermesin. Millet bizim Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın  yanında. Bunların kökünü kazımakta kararlıyız. İnanıyorum ki en kısa zamanda, bu darbecilerden, bu hainlerden kurtulacağız. Urfada ki bu çetenin sayıları çok fazla Yetkililerin bu hainleri Urfadan temizlesizler. "

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ise demokrasi nöbetinde sabaha kadar bekleyen Vatandaşlarla bir arada olduklarını ve Hilvan halkına Teşekkür ederim dedi. Hilvan ilçesinde ki demokrasi nöbetine Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Kemalettin Yılmaztekin ve Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz 'da katıldı 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2016, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195