Title of a News Article

Yeni Bir Parti'den beka paylaşımı!

Yeni Bir Parti'den beka paylaşımı!
banner206

Abdullah Gül, Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu tarafından kurulduğu öne sürülen Yeni Bir Parti'nin twitter hesabından dikkat çeken paylaşımlar geldi.

'Yeni Bir Parti'nin twitter hesabından gelen son mesajda son günlerin popüler tartışma konularından biri haline gelen “Beka sorunu” ifadesine yer verildi.

İstiklal Marşı’nın kabülünün 98. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan mesajda şöyle denildi; “Aziz Milletimizin bir daha İstiklal Marşı yazılmasına ihtiyaç duymaması ve beka sorunu yaşamaması için tüm tedbirleri alacağız. İstiklal Şairimiz #MehmetAkifErsoy'un ruhu şad olsun.#YeniBirParti”

YENİ BİR PARTİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Abdullah Gül, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın kurucu lider kadrosunda yer aldığı öne sürülen Yeni Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerinde önce harekete geçmeyeceği duyuruldu. Sahte hesaplarda kadroların 18 Mart'ta açıklanacağı iddiaları yer alıyordu. Partinin resmi twitter hesabından şu mesaj duyuruldu:

“Sayın Vatandaşlarımız, adımıza açılan sahte hesaplardan kadromuzun açıklanması ile ilgili tarihler verildiği görülmektedir. Bu hesaplara kesinlikle itibar etmeyiniz. 31 Mart öncesinde kesinlikle harekete geçilmeyeceğini saygılarımızla  kamuoyunun bilgisine sunarız.”

KADRODA KİMLER VAR?

Kurucu kadrosunu 'isimler yerine fikirler' tartışılsın diye açıklamadıklarını belirten parti kaynakları kendilerini "Biz, işçi haklarını savunmak için solcu, milli kültürümüzü savunmak için ülkücü, manevi değerlerimizi savunmak için muhafazakar olmayı gerekli görmeyen, dünyayı tanıyan ve zamanın ruhuna vakıf bir kadroyuz" diye tanımlıyor. Atılan bir twitte de şöyle deniliyor:

“Biz, işçi haklarını savunmak için solcu, milli kültürümüzü savunmak için ülkücü, manevi değerlerimizi savunmak için muhafazakar olmayı gerekli görmeyen, dünyayı tanıyan ve zamanın ruhuna vakıf bir kadroyuz.

Biz; Türkiye'nin tüm renklerini temsil eden, Cumhuriyetimizin temel değerlerini benimseyen, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ilkelerine bağlı ve dört siyasi eğilimi milli menfaatlerimiz temelinde bir araya getiren genç, dinamik ve azimli bir kadroyuz.”

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 14:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
halil
halil - 5 yıl Önce

yeni bir hain parti yani

SIRADAKİ HABER

banner195