Title of a News Article

10 Bin tişört ve kep geldi

10 Bin tişört ve kep geldi
banner206
 Deniz Feneri Derneği Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde barınan Suriyeli sığınmacı çocuklara dağıtılmak üzere 10 bin tişört ve kep gönderdi. Gönderilen tişörtler lojistik ve danışma biriminin organizatörlüğünde mahalle muhtarları aracılığı ile dağıtımı gerçekleştirildi.

Ülkelerinde çıkan iç karışıklıktan dolayı Türkiye'ye sığınan ve Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde barınan, sayıları 30 bine ulaşan Surıyelilere, Deniz Feneri Derneği 10 bin tişört ve kep gönderdi. Çadır kentte toplan 5 bin 200 yüz çadıra toplam 10 bin tişört ve kep dağıtıldı.
Geçtiğimiz günlerde bir heyetle Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesislerini ziyaret eden Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Av. Muhammed Cengiz, çadır kentte 10 bin tişört ve kep göndereceğini dile getirmişti.

Çadır kentte göndermiş olduğu tişört ve kepten dolayı teşekkür eden Kamp Müdürü Hüseyin Ortaç"Bu Ramazanda Suriyeli çocuklarımızı sevindirdiği için öncelikle Deniz Feneri Derneğine ve yöneticilerine teşekkür ederim. Malumunuz Akçakale Süleyman Şah Cadır Kent, nüfusu 30 bine yaklaşan ve Türkiye'nin en büyük çadır kenti özelliğini taşımaktadır. Buraya yapılacak her yardım ve bağış bu insanları sevindirmektedir. Geçtiğimiz günlerde hayır kurumlarımız hurma ve kumaş göndermişti. Bunları hemen misafir kardeşlerimize dağıtımını gerçekleştirdik. Deniz Feneri Derneği tarafından gönderilen kep ve tişörtlerimiz görevlilerimiz tarafından kardeşlerimize dağıtımı yapılmaktadır. Katkısı olan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2014, 09:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
ahmet uygun
ahmet uygun - 10 yıl Önce

reklam kokan haraketler bunlar, tişort ve şapka yardım oldu, üzerine de logonu koy, üç beş foto ondan sonra topla paraları, ayıp yav yakışmıyor, deniz fenerine...
böyle yardım mı olur,

SIRADAKİ HABER

banner195