Title of a News Article

1000 Kişiyle Denetim

Şanlıurfa genelinde başlayan geniş çaplı koronavirüs denetimlerine 1000 kadar personel katılıyor.

Sabah saatlerinde tedbil-i kıyafetle hastaneleri gezerek vatandaşlarla sağlık hizmetleri hakkında sohbet eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, hastanelerdeki incelemelerinin ardından 2 bin civarında kamu personeli ve polisin katıldığı denetim ekiplerini harekete geçirdi.

Tüm ilçelerde gün boyu devam eden maske, fiziki mesafe ve hijyen kurallarını denetleyecek olan ekip personeliyle Valilik toplantı salonunda bir araya gelen Vali Erin, ekiplerde görev alacak kamu personelinin mesai mefhumu olmadan çalışmasını, sorumluluk bölgelerindeki herkese ulaşarak koronavirüs salgınına karşı alınması gereken tedbirleri hatırlatmalarını istedi.

Salgını önlemede halkın alacağı tedbirlerin her şeyden daha önemli olduğunu, amaçlarının ceza yazmak değil, salgını önlemeye yönelik tedbirler hakkında toplumu bilinçlendirmek istediklerini belirten Vali Erin, on gün boyunca çok sıkı denetimlerin devam edeceğini söyledi.

Valilikteki toplantının ardından sahaya çıkan ekipler, Sarayönü Caddesi, pasajlar, Kunduracı Pazarı Caddesi, Haşimiye Meydanı, Aktar Pazarı ve civarındaki tarihi çarşılar, Akarbaşı Caddesi, Balıklıgöl Platosu, Çiftehan Caddesi ve Beykapısı mevkiinde esnaf ve vatandaşlara tek tek ulaşarak maskesiz dolaşmamaları, işyerlerine maskesiz kimseyi almamaları, fiziki mesafe kurallarına uymaları ve hijyene dikkat etmeleri konularında uyarılarda bulundu.

Tüm ilçelerde eşzamanlı olarak başlayan denetimlere, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar da eşlik etti. Maskesiz dolaşan ve kuralları ihlal etmeye devam edenler hakkında cezai işlemlerin uygulandığı denetimler, vatandaşlar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
URFALI  YİĞİT
URFALI YİĞİT - 4 yıl Önce

1 LİRALIK MASKE TAK KANI 1 LİRA ETMEYEN ŞEREFSİZLERLE MUHATTAP OLMA YURT ÇOCUKLARIYLA MUHATTAP OLMA

SIRADAKİ HABER

banner195