Title of a News Article

10.5 saat süren toplantı...

.

10.5 saat süren toplantı...
banner206

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden giden bazı kanaat önderlerini Beştepe'de kabul etti. Terörle mücadele başta olmak üzere bölge sorunlarının ele alındığı program 10.5 saat sürdü. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün saat 13.30'da Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden gelen kanaat önderlerini kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen kabul 10.5 saat sürdü.

Gece yarısı sona eren kabule Adıyaman, Ağrı, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Hakkari, Iğdır, Kars, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van'dan olmak üzere 16 ilden gelen toplam 61 kanaat önderi katıldı. Toplantıya Şanlıurfa’yı temsilen Mehmet Ekinci, Mehmet Milli, Ahmet Akay, Cengiz izol, Ahmet Ersin Bucak, Abdurrahman Eyyüpoğlu, Şükrü Yüksel, Feyyaz Gündoğan, İsmail Yazmacı ve Sait Atilla katılım gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuklara hitaben terörle mücadele konusu başta olmak üzere bölge sorunlarına ilişkin bir konuşma yaptı. Programın ilerleyen saatlerinde konuklar, bölgede yaşanan gelişmelere ilişkin görüş, tespit ve düşüncelerini paylaştı. Ayrıca Şanlıurfa’dan katılan isimler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195