Title of a News Article

15 Temmuz Destanı'nın filmi yayına giriyor...

 Kurtlar Vadisi tutkunlarının beklediği güne geri sayım başladı. Kurtlar Vadisi Vatan’ın vizyon tarihi belli oldu. “Kurtlar Vadisi Vatan ne zaman vizyona giriyor?” sorusunun cevabı netlik kazandı.

29 Eylül’de vizyona gireceği açıklandı. Kurtlar Vadisi’nin Polat Alemdar’ı Necati Şaşmaz önceki gün Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Veyis Ateş’in “Akılda Kalan” programına konuk oldu ve soruları yanıtladı.  HT Magazin’in haberine göre, sadece Kurtlar Vadisi izleyicilerinin değil, tüm sinemaseverlerin keyifle izleyeceği bir film yaptıklarını söyleyen Şaşmaz, dizinin Şubat 2018’de ekrana döneceğini açıkladı.

15 Temmuz gecesi yaşananlar ve olayların perde arkası konu edildiği ve darbe girişiminin püskürtülmesini anlatan Kurtlar Vadisi Vatan’ın oyuncu kadrosunda Necati Şaşmaz’ın yanısıra Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Nezih Işıtan yer alıyor. Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar oturduğu Kurtlar Vadisi Vatan filmi, 29 Eylül 2017’de vizyona girecek.

medyabey.com

Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2017, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142