Title of a News Article

15 Yıl 5 ay ceza aldı!

.

15 Yıl 5 ay ceza aldı!
banner206
 Şanlıurfa'da meydana gelen ancak kamu güvenliği için Samsun'da görülen 2 kişinin silahla yaralandığı davada firari sanık toplam 15 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, Şanlıurfa'da 2012 Nisan ayında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alacak-verecek husumetinin ardından silahlı saldırıya uğrayan Eyüp S.Ö.(35) ve babası Ömer Ö.(56) ağır yaralandı. Olayla ilgili Mehmet B., Ömer F.B., Murat Ö., Talat F.B. ve Adurrahman H. hakkında dava açıldı. Kamu güvenliği nedeniyle dava Sanluurfa'dan Samsun'a alındı. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın son duruşmasında tutuksuz olarak yargılanan Abdurrahman H. ile sanık vekili ve müdahil vekili avukatlar hazır bulundu. Mahkeme heyeti Talat Fayyaz B.'nin (31) beratine karar verirken, olaydan sonra silahlı saldırıda ölen Mehmet B. hakkında da öldüğü için davanın düşmesine hükmetti.

Tutuksuz sanık Abdurrahman H. Eyüp S.Ö.'yü bıçakla tehdit ettiği için 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırılırken, olayda silah kullanan ve firarda olduğu öğrenilen Ömer F.B. ise 'baba-oğlu silahla öldürmeye teşebbüs' suçundan toplam 13 yıl 9 ay ve 'silah' suçundan da 1 yıl 8 ay olmak üzere 15 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Mahkeme heyeti, toplamda 15 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırdığı Ömer F.B.'nin yakalanmasına ve tutuklanmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2016, 20:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195