Title of a News Article

2 Adet daha yapılıyor

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerinde yüzme havuzları yaparak gençlik üzerinde havuz kültürü oluşturmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, bu kez Haliliye ilçesi için kolları sıvadı. İlçenin iki mahallesinde yapılacak yüzme havuzları ile kanallarda boğulma olaylarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesinde yer alan Ahmet Yesevi ve Karşıyaka mahallelerinde iki adet yüzme havuzu yapıyor. Kanallarda boğulma olaylarının önüne geçebilmek için tüm Urfa gençliğini havuzlarla buluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi'nin gerek kent merkezi gerekse ilçelerdeki çalışmaları vatandaşların takdirini topluyor. Geçtiğimiz hafta açılışını gerçekleştirdiği yüzme sezonu ile ilgili gençlere müjdeli haberler veren Başkan Nihat Çiftçi, amaçlarının gençleri sportif faaliyetlerle buluşturmak olduğunu söylemişti. Başkan Çiftçi, Beykapısı Yüzme Havuzunda katıldığı sezon açılışında, "Haliliye ilçemizde iki adet yüzme havuzunun inşaatı devam ediyor. Şanlıurfa'mızda gerek erkekler gerekse kadınlar anlamında herkese hitap eden yüzme havuzları yapılıyor. Hedefimiz Urfa'da havuz kültürünü tamamen oluşturmaktır" demişti.

 

İNŞAAT ÇALIŞMALARI TAM HIZ SÜRÜYOR

Haliliye ilçesinde yer alan Ahmet Yesevi Mahallesindeki Kadın Destek Merkezinin hemen yanında ve Karşıyaka Mahallesinde yapılacak yüzme havuzunun yapım çalışmaları ise tam hız sürüyor. İlçe gençliğinin heyecanla beklediği yüzme havuzları her yaştan vatandaşa hitap edebilecek. Eğitmenler eşliğinde yüzme kurslarının da düzenleneceği havuzlarda her türlü hijyenik koşullara da dikkat edilecek. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden ilçe gençliği de artık kanallara gitmemeleri yönünde söz verdiler.

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195