Title of a News Article

2 yıl sonra yakalandı

2 yıl sonra yakalandı
banner206

 ŞANLIURFA'da, 2 yıl önce çıkan tartışmada 61 yaşındaki 12 çocuk babası Mehmet Tiler'i tabancayla öldürerek kaçan Hasan Bulut, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Terzi Köyü'nde yaşayan Tiler ile Bulut ailelerinin çocukları arasında 2 yıl önce tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede çocukların ailelerinin de katılımıyla kavgaya dönüştü. Kavgada; 53 yaşındaki Hasan Bulut, tabancayla ateş açtığı Mehmet Tiler'in ölümüne neden oldu. Olayın ardından Hasan Bulut, ailesiyle birlikte köyden kaçtı ve güvenlik güçlerin yaptığı aramada izine ulaşamadı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2 yıldır bulunamayan firari şüphelinin, Ayazcak Köyü'nde akrabası olan Mehmet Tutsak'ın evinde gizlendiği bilgisine ulaştı. Bu bilginin ardından harekete geçen jandarma ekipleri, düzenlediği operasyonla Hasan Bulut ile kendisini gizleyen akrabası Mehmet Tutsak'ı gözaltına aldı. İl Jandarma Komutanlığı'nda ifadesi alınan şüphelilerden Hasan Bulut; 'adam öldürmek', Mehmet Tutsak ise 'suçluya yardım ve yataklık' suçundan adliyeye sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2014, 12:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195