Title of a News Article

2 yıl sonra yakalandılar

 2 yıl sonra yakalandılar
banner206

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi'nde 2 yıl önce, otomobili içinde yanmış cesedi bulunan Nazif Güzel’in cinayet şüphelisi olduğu iddiasıyla yakalanan 2 kişi mahkemece tutuklandı.

2013 yılı Mart ayında Siverek'in Bayırözü Mahallesi'nde, Nazif Güzel'in otomobilinde yanmış cesedi bulundu. Yacpılan otopside Güzel'in, tabancayla vurulduktan sonra benzin dökülerek ateşe verilen otomobilde yanarak yaşamını yitirdiğini saptandı. Cinayeti aydınlatmak için araştırma yapan jandarma ekipleri, Nazif Güzel'in telefon kayıtları ile yakın çevresini mercek altına aldı. Jandarmanın uzun süren çalışmasının ardından cinayetin borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle, Güzel'in aynı zamanda arkadaşları olan İ.Ş. ve Ş.A. tarafından işlendiği belirledi. Bunun üzerine 2 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından evlerinde gözaltına alındı.

Siverek İlçe Jandarma Komutanlığı'nda suçunu itiraf eden İ.Ş. ve Ş.A., kendilerine olan borcunu ödemediği için tartıştıkları Güzel'i öldürdüklerini ve ardından yakalanmamak için aracı benzin dökerek yaktıklarını söyledi. Şüpheliler sorgulamalarının ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 18:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195