Title of a News Article

20 yılda yapılamayan 3 ayda yapıldı

20 yılda yapılamayan 3 ayda yapıldı
banner206

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Birecik ilçesine 20 yılda yapılamayan hizmetleri 3 ayda yapmayı başardı.

 Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Birecik ilçesinde 2,1 kilometre sıcak asfalt, 92 bin metrekare beton parke, 120 kilometre asfalt yama, 77,5 kilometre stabilize yolun yapımını tamamlarken ŞUŞKİ ise ilçede 2 bin 300 metre içme suyu şebekesi ile 4 bin 000 metre kanalizasyon şebekesi tesis etti. Ayrıca ilçe genelinde 7 ayrı noktaya 50 adet buz boru döşendi.

 

2,1 KİLOMETRE SICAK ASFALT DÖKÜLDÜ

Birecik'te Kelaynak Üretim İstasyonunun yer aldığı caddede 1,5 kilometrelik  yolda asfalt yaparak yerli ve yabancıların kullandığı güzergahı güçlendiren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler ayrıca oldukça kötü durumda olan Bağlarbaşı Mahallesinin yollarında da 600 metre asfalt dökerek yolu çamur ve çukurdan kurtardı.

 

İLÇEYE 104 BİN MT2 BETON PARKE

Birecik İlçesinde merkezin yanı sıra Mezra, ve Karşıyaka Mahallesinde çalışmalarına devam eden ekipler 92 bin metrekare beton parke döşemesi gerçekleştirirken Ayran ve Altınova Mahallesinde 22 bin metrekare beton parke döşeme için çalışmalara başlandı.

 

MUHTAR KILIÇ: 20 SENEDİR GÖREMEDİĞİMİZ HİZMETİ BÜYÜKŞEHİR İLE 3 AYDA GÖRDÜK

Çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne ve Başkan Güvenç'e teşekkür eden Mezra Mahalle Muhtarı Mehmet Kılıç, ''Mezra'nın 20 senede alamadığı hizmeti Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Güvenç 3 ay içersinde yaptı. Altyapı ve üstyapıda tüm ihtiyaçlarımız yapıldı. 20 senedir beklediğimiz hizmeti 3 ayda gördük. Başkanımıza Mezra halkı adına çok teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2015, 11:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa kılıç
mustafa kılıç - 9 yıl Önce

En büyük muhtar bizim muhtar mehmet kılıç mezra seninle yola devam

SIRADAKİ HABER

banner195