Title of a News Article

200 Fırın denetlendi

200 Fırın denetlendi
banner206

Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan yaklaşık 200 fırında hijyen ve gramaj denetimlerine başladı.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı 3 ayrı ekip 15 zabıta ekibiyle yapılan denetimler sonucu, bu işyerlerin hijyen kurallarına ve ekmek gramajlarına uyup, uyulmadığı kontrol edildi. İlçe merkezinde bulunan yaklaşık 200 fırında yapılan denetimler sonucu cezai işlem gerçekleştirilecek her hangi bir olumsuzluğa rastlanmazken, bazı işyeri sahipleri hijyene daha fazla önem göstermeleri konusunda uyarıldı.

Denetimlerin halkın sağlığına yönelik düzenli olarak yapıldığını aktaran Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli, “Zabıta müdürlüğü olarak ilçe genlinde bulunan yaklaşık 200 fırında denetimlere başladık. Bu amaçla halkın sağlığını tehlikeye atarak sağlıksız ve hijyen koşullarına uymayarak işletmeciliğini sürdüren fırınlarda düzenli olarak denetimler yapıyoruz. 3 ekiple birlikte fırınlarda sağlık koşullarına uymayan, gramaj eksikliği görülen fırınlara cezai işlem uygulanacaktır. Denetimlerimizde şuana kadar her hangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadı. Aksi takdirde uyarılara uymayan fırınlarda her türlü gerekli yasal işlem başlatılacaktır.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2016, 13:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adam gibi
Adam gibi - 8 yıl Önce

Ya bırak 200 fırın denetlemiş olumsuzluğa rastlanılmamış. Ben gideyim 198 tanesini kapatırım. Pislikten ölecez yakında. Ayıptır ya !

SIRADAKİ HABER

banner195