Title of a News Article

250 Kursiyere sertifikaları dağıtıldı

.

250 Kursiyere sertifikaları dağıtıldı
banner206

Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü (ASP) tarafından farklı kurslardan mezun olan 250 kursiyere sertifikaları dağıtıldı.

ASP İl Müdürlüğü tarafından kadın kültür merkezlerinde açılan Ağ Teknolojileri, Model Makineci, Yuvarlak Örme, Hazır Giyim, Ev Tekstili, Bilgisayarlı Muhasebe, Kadın Dış Giysileri, Düz Dikiş Makineci, Yönetici Sekreterliği ve Cilt Bakım kurslarından mezun olan 250 öğrenciye düzenlenen programla sertifikaları dağıtıldı.

Sertifika dağıtım töreninde konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, “İl Müdürlüğümüz ve İŞKUR İl Müdürlüğünün destekleriyle 11 farklı kursta 250 öğrenci eğitim aldı. Aldıkları eğitim çerçevesinde girişimcilik sertifikası almaya hak kazandı. Kadınlarımızın yaşam kalitesini yükseltecek, kişisel gelişimlerini destekleyecek ve iş yaşamına nitelikli bireyler olarak katılımlarını sağlayacak tüm projelerin yanında olacağız. Kadınlarımız, hangi işi yaparsa yapsın bu heyecanı yitirmediklerini gösteriyor ve beraberinde başarıyı getiriyor. Girişimci kadınlarımız, farklı düşünen farklı başarılara imza atan, çözüme odaklı, evinde iyi bir anne, iyi bir eş, işinde de iyi bir iş kadını oluyor. Bugün burada bizlere gurur ve umut veren kadın girişimcilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kurstan başarıyla mezun olan öğrenciler ise, bu tür kursların devam etmesini dileyerek emeği geçen ASP İl Müdürlüğü ve İŞ KUR İl Müdürlüğüne teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195