Title of a News Article

3 Ay sonra plaketle ödüllendirildiler!

 3 Ay sonra plaketle ödüllendirildiler!
banner206

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, 30 Mart yerel seçimlerinden büyük zaferle ayrılan Haliliye Belediyesinin AK Partili Meclis Üyelerini plaketle ödüllendirdi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve AK Partili Belediye Meclis üyeleri, AK Parti’nin dün Anara’da yapılan grup toplantısına katıldılar. TBMM’de Urfa milletvekilleriyle de görüşmede bulunan Demirkol ve Meclis Üyeleri, dün gece de AK Parti Genel Merkezini ziyaret ettiler.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile bir araya gelen Başkan Demirkol ve meclis üyeleri, Şanlıurfa ile ilgili görüş alışverişinde bulundular. Daha sonra belediye meclis üyeleri için Başkan Demirkol tarafından hazırlatılan ve Ankara’ya getirilen plaketler,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu tarafından meclis üyelerine takdim edildi. Plaketlerin, 30 Mart yerel seçimlerdeki başarıları nedeniyle meclis üyelerine verildiği öğrenildi. Ancak seçimlerin üzerinden 3 ay geçmesinin ardından bu plaketlerin verilmesi dikkat çekti.

Plaket törenine AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Teşkilat Genel Başkan yardımcısı Mahmut Kaçar da katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 25 Haziran 2014, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195