Title of a News Article

3 Bakan o sorun için Urfa’da

3 Bakan o sorun için Urfa’da
banner206

Güneydoğunun bazı illerinde yaşanan enerji sorunu nedeniyle Şanlıurfa’ya gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak çiftçi ve çiftçi temsilcileriyle bir araya geldiler.

Dün Ankara’da yapılan Bakanlar Kurulu toplantısında gündeme gelen Güneydoğu’nun bazı illerinde tarımsal sulama yapan çiftçilerin enerji sorunu üzerine Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a talimat vererek Şanlıurfa’ya gitmelerini istedi.

Özel uçakla Şanlıurfa’ya gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’a Ak Parti Şanlıurfa milletvekilleri Halil Özcan, Mehmet Akyürek, Mehmet Ali Cevheri, Mahmut Kaçar, Ahmet Eşref Fakıbaba, Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül eşlik ederek, GAP-TEAM’da bölge çiftçileri ile bir araya geldiler.

Bakan Çelik, 1 saat gecikmeli başlayan toplantının girişinde kısa bir konuşma yaparak, çiftçinin elektrik sorununu çözmek üzere Şanlıurfa’ya geldiklerini söyledi. Ardından toplantı basına kapatıldı. Toplantının ardından bakanların açıklama yapması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195