Title of a News Article

3 Canı Gitti 6'sı Kaldı

3 Canı Gitti 6'sı Kaldı
banner206

Diyarbakırlı Abdurrahman Haşimi, Şanlıurfa'dan döndüğünde aracının motoruna kedi sıkıştığını fark etti. Haşimi'nin sahiplendiği talihsiz kedi 2 kere daha ölümden döndü.

Diyarbakırlı Abdurrahman Haşimi, bir iş için gittiği Şanlıurfa'dan döndüğünde, aracından kedi sesi geldiğini fark etti. Haşimi, otomobilini sanayiye çekerek motor bölümüne sıkışan kedinin kurtulmasını sağladı.

 

ARACIN KAPUTUNDAN SES GELDİ

Diyarbakırlı Haşimi, geçtiğimiz günlerde birtakım işleri için Şanlıurfa'ya gitti. Burada işlerini hallettikten sonra aracına dönen Haşimi, yaklaşık 200 kilometre yol kat ettikten sonra Diyarbakır'a ulaştı. Burada aracından ses geldiğini işiten Haşimi, otomobilini park ederek kaputunu açtı.

 

MOTORUN AÇILMASIYLA KURTULDU

Kaputu açtığında aracından kedi sesi geldiğini fark eden Haşimi, bir süre kedinin nerede olduğunu anlamaya çalıştı. Kedinin aracın motor kısmına sıkıştığını anlayan Haşimi, dikkatli bir şekilde aracı kullanarak sanayi sitesine götürdü. Talihsiz kedi, burada motor kapağının açılmasıyla kurtarıldı.

 

KEDİYE BARINMASI İÇİN YER BULUNDU

Motor kısmında bulunan yağ nedeniyle siyaha bürünen kedi, temizlendikten sonra Haşimi'nin çalıştığı Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi bahçesine getirildi. Bakımı yapılan kedinin karnını doyuran Haşimi, daha sonra barınması için yer ayarladı.

 

TALİHSİZLİKLER PEŞİNİ BIRAKMADI

Kısa sürede kediye alışan Haşimi, onunla oynayıp hayvana Boncuk ismini taktı. Bir süre işlerini tamamlamak için odasına çekilen Haşimi, döndüğünde Boncuk'u bulamadı. Etrafa bakınan Haşimi, fosseptik çukurundan kedi sesi geldiğini işitti. Arkadaşlarına haber veren Haşimi, talihsiz hayvanı buradan da çıkararak ikinci kez hayatını kurtardı.

 

ÜÇÜNCÜ KEZ TALİHSİZLİK YAŞADI

Boncukla aralarında güzel bir bağ oluşturan Haşimi, hayvan bakımını bilmediği için kediyi önceleri beton bir yerde barındırdı. Bir müddet sonra kedinin makatından kan geldiğini gören Haşimi, soluğu veterinerde aldı. Kedilerin kumu eşeleyip buraya ihtiyaçlarını giderdiğini öğrenen Haşimi, minik dostunun yaralarını temizleyip pansuman yaparak iyileşmesini sağladı. Haşimi, Boncuk'un tekrar aynı sıkıntıyı yaşamaması için barındığı yere toprak döktü.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2016, 08:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195