Title of a News Article

6 aydır kayıpmış...

.

6 aydır kayıpmış...
banner206

 Şanlıurfa Suruç’ta 32 kişinin hayatını kaybettiği olayda canlı bombanın Ş.A.A. isimli 20 yaşında bir genç olduğu iddiası sosyal medyada dolaştı.

 

Parçalanmış bir ceset üzerinde kimliği bulunan Ş.A.A.'nın anne konuştu. Anne S.A., sosyal medyada paylaşılan kimlik bilgilerini doğruladı.

 

Oğlu Ş.A.A. ile en son Ramazan ayından önce telefonla görüştüğünü söyleyen S.A. bugün polislerin de gelerek çocuklarını sorduğunu söyledi. Anne A., çocukları Ş.A.A ve Y.A.'nın 6 ay önce yurtdışına gittiği anlattı.

 

NE İŞ YAPTIKLARINI SÖYLEMEDİLER

 

Adıyaman’da yaşayan S.A.A, eve gelen polislerin çocuklarının kayıp olup olmadığını ve neden babalarını aramadığını sorduklarını aktardı.

 

Sosyal medyada kimliği dolaşan Ş.A.A. ile ilgili sorulara anne şu şekilde cevap verdi; “Oğlum AAdıyaman’da boyacılık yapıyordu. Abisi ile birlikte çalışıyordu ve evi ikisi geçindiriyordu. Yurtdışına ilk önce Ş.A.A. gitti. Sonra abisi Y. 6 aydır yurt dışınlar, fakat ne iş yaptıklarını bilmiyorum hiç söylemediler."

 

"Sadece iyi olduklarını, merak etmememizi söylediler. Ş.A.A ile en son Ramazan ayından önce görüştük. Şuan nerede bilmiyorum. Yurt dışında nereye gittiğini inanın bilmiyorum."

 

YAKIN BİR ZAMANDA DÖNECEKLERİNİ SÖYLEDİLER

 

"Hiçbir şey demediler. Sadece yakın bir zamanda döneceklerini söylediler. IŞİD’e katılıp katılmadığı veya Cihat için Suriye'ye gidip gitmediklerini de bilmiyorum. Benim çocuklarım çok iyi insanlardır. Komşularıma sorun kimseye zarar vermez benim çocuklarım.” şeklinde konuştu.

 

Anne oğlunun akıbeti ile ilgili bir bilgisinin de olmadığını söyledi.

 

KAYNAK: MEYDAN

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2015, 16:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195