Title of a News Article

Abdullah Öcalan: İmralı'dan önce...

Abdullah Öcalan: İmralı'dan önce...
banner206
 Selahattin Demirtaş, Abdullah Öcalan'ın "Ben İmralı’ya getirilmeden önce benim bu kadar ağırlığım yoktu" dediğini söyledi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İmralı'da tutuklu bulunan Abdullah Öcalan'ın "Ben İmralı'ya getirilmeden önce benim bu kadar ağırlığım yoktu. Ben İmralı'da daha fazla etkili ve güçlü bir lider oldum" dediğini açıkladı.

 

İMRALI'DAN ÖNCE BU KADAR AĞIRLIĞIM YOKTU

Bugün gazetesinden Seda Şimşek'in sorularını cevaplayan Selahattin Demirtaş çözüm sürecine ilişkin açıklamalar yaptı.

Demirtaş, "Ben İmralı'ya getirilmeden önce benim bu kadar ağırlığım yoktu. Ben İmralı'da daha fazla etkili ve güçlü bir lider oldum. Buradaki mücadelem, duruşum bunu sağladı. Beni İmralı'ya getirenler herhalde böyle bir sonuç beklemiyorlardı" dedi.

 

ÖCALAN BİR FİLOZOF

Demirtaş şunları söyledi: "Öcalan, ‘Bebek katili, eli kanlı terörist' gibi anlatıldı ama inşallah gün gelir Türkiye onu kendi sesi, duygusu ve düşüncesiyle tanır. Bu imkân sağlandığında orada Türkiye'nin ve bütün halkların çıkarını düşünen bir barış adamı, filozof, düşünce adamı olduğu görülecek. Orada, bütün dünya nimetlerinden uzun süredir bağını kesmiş dervişvari yaşayan bir derviş var. Türkiye için bir şans."

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2014, 22:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195