Title of a News Article

Açanal seçim çalışmalarını sürdürdü

Açanal seçim çalışmalarını sürdürdü
banner206
 
AK aday Ecz. Z.Gülender Açanal’dan esnaf ve Kadın Destek Merkezi ziyareti;
“Seçim zor değil ancak çok önemli”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ecz. Zemzem Gülender Açanal, Atatürk Bulvarı esnaflarını ve Hızmalı Köprü Kadın Destek Merkezini ziyaret edip, 24 Haziran seçimleri için destek istedi.
Beraberinde Haliliye Belediyesi Meclis üyesi Halil Yetkin ile birlikte Atatürk Bulvarı esnaflarını tek tek ziyaret ederek hal hatır sorun, varsa sorunlarını ve taleplerini dinleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Ecz. Zemzem Gülender Açanal, 24 Haziran seçimlerinin sor bir seçim değil ancak çok önemli bir seçim olduğunu söyleyerek, geleceğini düşünen, inanan herkesin 24 Hasiran günü mutlaka sandık başına giderek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Partiye oy vermelerini istedi.

24 Haziran seçimleriyle yeni bir sisteme geçeceğiz
Daha sonra beraberinde Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba’nın eşi Gül Fakıbaba, Büyükşehi Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin eşi Semi Çiftçi ve AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ile birlikte Hızmalı Köprü Kadın Destek Merkezini ziyaret eden AK aday Açanal, orada da kadınlara 24 Haziran seçiminin önemini anlatarak, “Biliyorsunuz bir seçim sürecine girdik. Bu seçim kesinlikle zor bir seçim değil, sadece çok önemli bir seçim. Neden önemli derseniz; yeni bir sisteme geçeceğiz. Bu sistem Cumhurbaşkanlığı Sistemi. Öncelikle Cumhurbaşkanımızı Başkan yapacağız. Daha sonra güçlü bir parlamento için Milletvekili seçimini yapacağız. Bu çok önemli. Sakın bir başka partiye de oy verelim düşüncesine kapılanlar varsa aranızda, lütfen dinlediklerinizi sizde onlara ifade edin. Kesinlikle Milletvekilliği seçiminde AK Partiye oy kullanmamız gerekiyor ki; bu ülke gerçekten istiklaline, istikbaline kavuşsun ve Cumhurbaşkanımızın eli güçlensin. Bu konuda kadınlarımıza çok görev düşüyor. Zaten sizlerde biliyorsunuz ki; Cumhurbaşkanımız kadınlara çok önem veriyor. Cumhuriyet tarihinde bir ilktir, Kadın Kollarının kuruluşu. 2002’de AK Parti ile birlikte Kadın Kolları kurulmuştur ve Kadın Kolları kurumsallaşmıştır. Kendi başına bir kurumdur, kongre yapar, üye kaydeder ve Kadın Kolları partide hemen hemen Gençlik Kolları ile birlikte hemen hemen en aktif yan koldur. Cumhurbaşkanımız da bu nedenle Kadın Kolları ile birlikte kadınlara yaşam alanı açtı. Çok değil, yaş olarak hepiniz bilirsiniz. Kadınlar 16 yıl önce neredeydi? Hepsi evlerin içindeydi, hiç kimse çıkmazdı. Kadınları zorla önce sosyal hayata çektik, sonra siyasal hayata çektik. Bakın bu Kadın Destek Merkezlerine. İlkini Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba’nın eşi Gül Hanımın destekleriyle Fakıbaba döneminde Yeşildirek’te kurduk. Ne zor şartlarla kurduk. Çok iyi hatırlıyorum; böyle bir kuruluşun bütçesi bile yoktu. Spot Pazarından Buzdolabı aldırıp koydurdum oraya, kadınlar geldiğinde soğuk su içebilsin diye. İlk Kadın Destek Merkezini orada kurduk. Hergün bir Kadın Destek Merkezine gidiyorum, mutluluktan sarhoş oluyorum desem yeridir” diyerek seçimlerde desteklerini esirgememelerini ve yakınlarını da uyarmalarını istedi.
Kadın Destek Merkezindeki kadınlarla toplu hatıra fotoğrafı da çektiren AK Vekil Ecz. Z.Gülender Açanal, her gittikleri yerde broşürler de dağıtarak destek olmaları talebinde bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 01:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195