Title of a News Article

Adnan Oktar'dan çok konuşulacak Harran yorumu

 
ABD yönetiminin Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etmesinin yankıları sürerken konuyla ilgili bir değerlendirmede Adnan Oktar'dan geldi.
Kendi televizyon kanalında "Kediciklerim" dediği genç kızlarla yaptığı programla adından söz ettiren Adnan Oktar, İsrail'in Kudüs'ü tarihi bir şehir olarak muhafaza etmesi gerektiğini belirterek "Mevcut durumun muhafaza edilmesi Museviler için de Hristiyanlar için de Müslümanlar için de daha doğru olur" dedi.
ABD yönetiminin Kudüs'ü İsrail'in başkenti ilan etmesinin yankıları sürerken konuyla ilgili bir değerlendirmede Adnan Oktar'dan geldi.Kendi televizyon kanalında "Kediciklerim" dediği genç kızlarla yaptığı programla adından söz ettiren Adnan Oktar, İsrail'in Kudüs'ü tarihi bir şehir olarak muhafaza etmesi gerektiğini belirterek "Mevcut durumun muhafaza edilmesi Museviler için de Hristiyanlar için de Müslümanlar için de daha doğru olur" dedi.

"TÜM BÖLGEYİ ATEŞE ATAR"
Daha önce yaptığı bir açıklamada "İsrail soyundanım" diyen Adnan Oktar, siyasi hakretliliğin Kudüs'e taşınmasının tarihi bir hata olacağını belirterek "Kudüs dini bir şehir, tarihi bir şehir. Orijinal haliyle kalması gerekir. Siyasi hareketliliğin Kudüs'e taşınması doğru olmaz. Mevcut durumu muhafaza etmek doğru olur. Müslümanlarla Musevileri çatıştırmayı hedefleyen bir oyuna gelmemek gerekir. Kudüs, Hristiyanlar, Museviler, Müslümanlar için kutsal bir topraktır. Kudüs konusunda 'Ben yaptım oldu' diye bir mantıkla hareket edilmez. Bu tüm bölgeyi Allah korusun ateşe atar" şeklinde konuştu.

"KUDÜS, ÜÇ DİN İÇİN DE KUTSAL BİR ŞEHİR"
Kudüs'ün üç din içinde kutsal bir şehir olduğunu vurgulayan Adnan Oktar, sözlerine şöyle devam etti: "Kudüs Müslüman, Musevi, Hristiyan tüm dindarlar için kutsaldır. Allah her üç din için de o şehri kutsal kılmış. 'Senin değil benim' mantığıyla hareket edilmez. Üç dinin mensuplarının da güven içinde olacağı bir ortam olması önemlidir."

mynet.com

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2017, 15:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mustafa
Mustafa - 6 yıl Önce

Burada Harran ile ilgili bir şey bulamadım

Cahil
Cahil - 6 yıl Önce

Allah askina haberde harran nerde geciyor.

Editör
Editör - 6 yıl Önce

Harran benim ikinci evim ben harranı çok seviyorum keşke harran sendikasını kursalar dedi bence

Tarık
Tarık - 6 yıl Önce

Şaka mı?
Harran ile ilgili ne var?

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142