Title of a News Article

Ağır Darbe Vuruluyor

Barış Pınarı bölgesinde teröristlerin kontrol noktasına bombalı araç saldırısında şehit düşen askerimiz, memleketi Hatay'a uğurlanıyor.

Ağır Darbe Vuruluyor
banner206

Barış Pınarı bölgesinden kaçan PKK/YPG’li teröristlerin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin operasyonlarıyla ağır darbe yediği, bölgedeki unsurlarımıza saldırı hazırlığında olan 8 teröristin öldürülmesi üzerine bombalı intihar saldırılarına yöneldikleri öğrenildi.

Barış Pınarı Harekatının icra edildiği Telabyad ve Resulayn kırsalında Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütlerine karşı yürüttüğü amansız mücadele devam ederken, Milli Savunma Bakanlığı bölgede, Kahraman Komandoların başarılı operasyonu ile 8 teröristin öldürüldüğünü duyurdu.

Üst üste ağır darbe yiyen teröristlerin, bölgede varlıklarını sürdürdüklerini göstermek ve militan kaybetmemek için, Resulayn’daki kontrol noktasında gerçekleştirdikleri bombalı araç saldırısında ise bir Kahraman Mehmetçiğimiz ile 3 yerel polis şehit düştü.

Kalleş saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Beyazıt Bestami Buluş’un, Hatay Kırıkhan nüfusuna kayıtlı olduğu ve akşam 18.30’da Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığında düzenlenecek tören sonrası memleketine uğurlanacağı bildirildi.

Aynı hain saldırıda yaralanan 7’si sivil on kişinin Ceylanpınar devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195