Title of a News Article

Aileler endişeli!

Aileler endişeli!
banner206

 IRAK'ın Musul kentinde Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü mensuplarınca rehin alınan 32 Türk şoförü arasında bulunan Şanlıurfalı 6 şoförün yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor. Türk şoförlerden iyi haber almak için bekleyen yakınları, "Umudumuz bir an önce şoförlerin sağ salim yanımıza gelmeleridir" dedi.

IŞİD militanlarının ele geçirdiği Irak'ın Musul kentinde rehin aldığı 32 şoför arasında bulunan Şanlıurfalı şoförler; Hanifi Aktan, Halil Aktan, İbrahim Uslu, Vehbi Demir, Ahmet Felhan ve Ceyvan İsmailoğlu'nun akrabaları, yakınlarından iyi haber almayı bekliyor. Endişe içerisinde bekleyen şoförlerin ailelerini, yakınları da yalnız bırakmıyor. Kaçırılan şoförlerden birbiriyle akraba olan Vehbi Demir ve Ahmet Felhan'ın yakınları gelişmeleri birlikte takip ederek, her 2 şoförden haber almayı umut ediyor.

Irak'ta IŞİD mensuplarınca rehin tutulan şoförlerden Demir ve Felhan'ın yakınları, şunları anlattı:

"Vehbi ve Ahmet birbiriyle kuzen ve geçen hafta önce Gaziantep, ardından İskenderun'a giderek aldıkları yükü Musul'a birlikte götürdü. Dün rehin alındıklarını öğrenince şoke olduk. Şimdi onlardan umutlu haber alabilmek için bekliyoruz. Dışişleri Bakanlığı ve yetkililerin biran önce derdi sadece ekmek parası kazanmak olan, aralarında akrabalarımızın da olduğu IŞİD'in rehin tuttuğu tüm şoförleri ailelerine kavuşturmalarını istiyoruz."

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2014, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195