Title of a News Article

Aileleri çocuklarını sevgili sandı, kavga çıktı..

Aileleri çocuklarını sevgili sandı, kavga çıktı..
banner206

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, 15 yaşındaki M.G. ile yaşıtı K.G.'yi caddede konuşurken sevgili sanan iki aile arasında mahallede başlayan kavga, adliyede devam etti. Kendisinden şikayetçi olmaları üzerine adliyeye ifade vermeye giden M.G., K.G.'nin ağabeyi C.G. tarafından ayağından bıçaklanırken, kavga çevik kuvvet polislerinin müdahalesiyle önlendi.

Olay, öğle saatlerinde Siverek Adliyesi önünde meydana geldi. Fırat Mahallesi'nde oturan M.G.'yi yaşıtı olan kız arkadaşı K.G. ile dün caddede konuştuklarını gören yakınları, gençlerin sevgili olduğunu iddia etti. Aynı mahallede yaşayan iki aile, bunun üzerine dün akşam saatlerinde taş ve sopalarla birbiriyle kavga etmeye başladı. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga eden aile üyeleri ayrılırken K.G.'nin ailesi M.G.'den şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine bugün öğle saatlerinde Cumhuriyet Savcılığı'na ifade vermek için adliyeye giden M.G., K.G.'nin ağabeyi C.G. tarafından ayağından bıçaklandı. Her iki ailenin diğer üyelerinin de bulunduğu adliye önünde taraflar yeniden kavga etmeye başladı. Taraflar arasındaki kavga, olay yerine sevk edilen çevik kuvvet polislerinin müdahalesiyle sonlandırılırken, bacağından yaralanan M.G. çağrılan ambulansla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. M.G.'yi bacağından bıçaklayan C.G. ise polis tarafından gözaltına alındı. Kavgayla ilgili adliye, mahalle ve hastanede güvenlik önlemi alınırken, başlatılan soruşturma devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 22:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142